milkaaa
Czerwcowa mama'08
Magoga oj oj, ja mialam juz kilkutygodniowa Jagodke poza brzuszkiem 
My z Mel chyba w odstepie tygodnia urodzilysmy - wrzesniowki
Kariwiw szczerze powiem ze z przedszkolem nie mialam takich mysli - ale to chyba dlatego ze Agatka rok poprzedzajacy chodzila do tzw "domowego przedszkola" zyli do cioci Kazi - ja osobiscie bylam dumna ze moje dziecko juz idzie do przedszkola.
Ale mialam to z zerowka ub wrzesnia
A teraz mam z 1 klasa ktora Agata juz zaczyna w tym roku
I odkad sama wychodzi na plac zabaw, czyta, liczy, kapie sie, ubiera - to sa takie sygnaly ze okres slodkiego bobaskowania sie skonczyl - zaczyna sie bunt, fochy typu: taaakieee spodnie?? nie ubiore
i dziwne slogany "mlodziezowe" to juz nie przelewki. No ale narazie mam jeszcze Jago. Jak i ona wyrosnie - zaprosze do tanga trzecie baby
Chyba ze nei zechce przyjsc

My z Mel chyba w odstepie tygodnia urodzilysmy - wrzesniowki

Kariwiw szczerze powiem ze z przedszkolem nie mialam takich mysli - ale to chyba dlatego ze Agatka rok poprzedzajacy chodzila do tzw "domowego przedszkola" zyli do cioci Kazi - ja osobiscie bylam dumna ze moje dziecko juz idzie do przedszkola.
Ale mialam to z zerowka ub wrzesnia
A teraz mam z 1 klasa ktora Agata juz zaczyna w tym roku
I odkad sama wychodzi na plac zabaw, czyta, liczy, kapie sie, ubiera - to sa takie sygnaly ze okres slodkiego bobaskowania sie skonczyl - zaczyna sie bunt, fochy typu: taaakieee spodnie?? nie ubiore