noooo,szybko ja tez bylam w szoku,ale co zrobic..,moja cora majac 11 lat,bedzie zaczynala srednia szkoleto naprawde bardzo szybo sie zaczyna..,masakra....
,jakos ciezko mi to sobie wyobrazic..Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noooo,szybko ja tez bylam w szoku,ale co zrobic..,moja cora majac 11 lat,bedzie zaczynala srednia szkoleto naprawde bardzo szybo sie zaczyna..,masakra....
,jakos ciezko mi to sobie wyobrazic..
juz teraz to nie jest dla mnie dziwne,ale na poczatku..jak tu przylecialam,to mloda po dwoch tyg.poszla do 2kl.a w pl.nie miala nawet zerowki zaliczonej..dla mnie to byl szok
,ale jakos dala rade,ale jakbysmy wrocili do pl.do podejrzewam,ze byloby jej ciezko..inna polityka,pisac i czytac po polsku potrafi,ale ciezko jej to idzie,no i poziom,tu jest troche nizszy i od tych dzieciakow tez mniej wymagaja..wszystko jest inne niz w polskiej szkole.
,za dwa lata zaczyna srednia szkole,a tam dojda jej jeszcze dwa jezyki,niech sie dzieciaki ucza,to im tylko wyjdzie na zdrowie,a w przyszlosci sie przyda

,nie ma takiej opcji,juz ja tego dopilnuje