• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

były partner chce odebrac mi moją còreczke prosze doradzcie mi

1.Z Ciebie taka polonistka jak z koziej dupy trąba. Gdy każe Ci wskazać konkretny przykład, konkretną kropkę, to nie potrafisz. :szok: A OBIECAŁAŚ !!

2.W którym temacie oprócz tego, wspomniałam o błędach? POKAŻ mi to mądralo.

Mówisz mi że coś zrobiłam, po czym wyciągam od Ciebie skąd to wzięłaś to się okazuje że się przejęzyczyłaś :) Słodkie. :cool2:

reklama
Masz racje nie mam pieniędzy na prawnika czy adwokata ..kjedys nazekałam bo nie miałam czasu dla siebie a teraz tak bardzo za tym tęsknie i wiesz...chyba poszukam jeszcze dodatkowej pracy każdy grosz mi się pszyda teraz

Edyta zadziwiające jest dla mnie to, że jak Ty mogłaś być z takim facetem?? Bo, że się taki stał z dnia na dzień to nie wierzę. I jeszcze dziecko z nim masz świadomie jak sądzę. Dla mnie to co piszesz to się nie trzyma kupy. Ale jeśli jest jak piszesz, to zbieraj dowody i walcz.

Dziewczyny! Dajcie spokój. Co prawda nie chcę się wtrącać w Waszą pyskówkę, ale trochę się zagalopowałyście. Omawiamy problem Edyty. Dajcie sobie "po pysku" i zamknijcie sprawę. Bo kłótnia o poprawną polszczyznę i ortografię to tylko pretekst by się na sobie powyżywac :)

A no taka ze mnie dziecinka :D

Ty za to niezłym trollem jesteś ! Z tą polonistyką to też niezły wał. :-)
Pogłówkujcie teraz nad problemem Edzi, ja daję temu spokój. :happy2:

Nie wiem czy u Ciebie działa Zespół Interwencji Kryzysowej. Oni także mogą Ci pomóc. Bardzo możliwe, że Twój partner chce uzyskać alimenty na dziecko. Masz jeszcze jakiś świadków? Tak jak dziewczyny piszą- udaj się do MOPSu po poradę. W różnych przychodniach leczenia uzależnień także są porady prawnika. Ile Twoja Córka ma lat? Możliwe, że będzie poddana testowi psychologicznemu dla dziecka czy w domu dochodziło do przemocy. Powodzenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry