• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Castagnus

Anka9999

Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Zaczelam pierwszy cykl z niepokalankiem ponieważ moje piersi przed miesiaczka byly tak bolesne wiec postanowilam sprobowac z castagnusem. Myslalam ze to przejdzie i beda mniej bolesne ale sie grubo pomylilam jestem obecnie po owulacji a moje piersi bola dwa razy bardziej. I tu moje pytanie czy któraś z was tak miala???

reklama
Biore jedna tabletke rano. Niestety nie badalam a wiem powinnam. Myslalam ze to pomoze znajoma bardzo chwalila wiec myslalam ze i u mnie da rade skutek byl odwrotny. Malo tego zawsze bolaly mnie przed samym okresem a teraz juz po owulacji i nie wiem odstawic brac dalej. Zglupialam i szybko pozalowalam tego ze zaczelam go brac

Nie wiem - ja bym skonsultowała z ginem. Mi zalecił przy wadze 62kg brać jedną.
Moim zdaniem przy 70kg to już trzeba brać dwie. I pamiętać, by przyjmować je rano.

Tak przyjmuje rano. Straszna glupote palnęłam z tymi tabletkami znajoma mi nagadala ze to pomoze ze ziolowe ze nie zaszkodą a tu takie rzeczy. I nie wiedziec czemu skutek mialy odwrotny. Dlatego napisałam tutaj ze moze ktoras miala podobnie. Chyba zakoncze branie z tym pierwszym opakowaniem i juz nigdy więcej nie dam sie nabrac

Ja myślę, że teraz możesz więcej szkody narobić ich nie biorąc.
Z tego co pamiętam, to trzeba brać je 90 dni - i ja bym zgodnie z ulotką brała 2 tabletki.
Możesz sobie zbadać prolaktynę i progesteron teraz - najlepiej 7 dni po owu (ok 21dc przy cyklach 28-dniowych).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry