reklama

Cerazette

Ja też mam w planach drugiego bobasa tak za 2 lata zeby nie była zbyt duża różnica i zeby dzieciaki mogły się bawić razem. Ja mam młodszą o 5 lat siostre więc jako dziecko nie miałam w niej kompana do zabawy raczej musiłam wymykać się tajniakiem z domu zeby mały kabelek nie chodził za mną ;D dopiero teraz różnica wieku nie jest tak odczwalna i możemy pogadać. Wiem jedno napewno będe się starać o rodzeństwo dla Kuby zawsze to raźniej i ma się na kogo liczyć jak rodziców braknie.

reklama
anian pisze:
Ja jestem o rok starsza od Was, belferki, a następnego dzidziusia (tym razem Arka - dziweczyny mające synów - jak to się robi? ;) ) planuję (na razie ja, mężuś o tym nie wie ;D ) jakoś za dwa latka...ale pożyjemy, zobaczymy. :)
my staraliśmy się zrobić dzidziusia w dzień owulacji. Wtedy te najszybsze podobno plemniczki mają charakter męski, ale są słabe i dlatego długo nie wytrzymują. Plemniczki o charakterze żeńskim sa wolniejsze ale za to silniejsze dlatego stosunek przed jajeczkowaniem nawet do 7 dni daje dziewczynkę Podobno u nas to się sprawdziło.

mi nie jest wszystko jedno czy drugie będzie chlopczykiem czy dziewczynką napewno będzie tak samo kohane jak Kubulka

anian pisze:
Ja jestem o rok starsza od Was, belferki, a następnego dzidziusia (tym razem Arka - dziweczyny mające synów - jak to się robi?  ;) ) planuję (na razie ja, mężuś o tym nie wie ;D ) jakoś za dwa latka...ale pożyjemy, zobaczymy. :)

anian, syna robi się tak, że chce się dziewczynkę ;) I odwrotnie ;D A tak poważnie - największe prawdopodobieństwo poczęcia chłopca jest dokładnie w dniu owulacji.

następne dzidzi to ja chce dziewczynkę. Przed poczeciem Kamila nie dopuszczałam innej możliwościniż chłopiec. Będąc w ciąży też od samego początku byłam nastawiona na chłopca no i jest. Moja mama mi mówiła że tą płęć którą sobie ubzdurała to miała - sprawdziło się jej 3 razy może ja też bęę miała takie szczęśćie :)

Ja się cieszę, że mam Patrycję i szczerze wolałam mieć pierwszą córkę. Drugie dziecko też będę kochała najmocniej na świecie i nieważne czy będzie to syn czy córka, ale mógłbybyć syn :laugh:

ja z pytaniem do dziewczyn które biorą tabletki... czy odczuwacie jakieś działania uboczne???? i jak się je zaczyna brać- w dowolnym dniu?? i po jakim czasie zaczynają działać??
pobiegłam do gina między karmieniami więc nie dopytałam o szczegóły bo mąż już za mną wydzwaniał ;D

a i przy okazji mój nieustający dylemat- czy karmiąc można farbować włosy????

reklama
kasianka - nie odczuwam żadnych działąń ubocznych. Można zacząć w dowolnym dniu zaczynają działać w 100 % po 7 dniach. Po skończeniu opakowania nie robi się przerwy tylko następne się bierze. i trzeba pprzyjmować o stałych [porach do 3 godzin różnicy po większej różnicy przez 7 kolejnych dni trzeba się dodatkowo zabezpieczyć. Ja farbowałam i nic się nie stało :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry