Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też dostałam receptę na Cerazette, ale... nie zdecydowałam się jej zrealizować. Boję się m. in. tego, jak hormony mogłyby wpłynąć na moje skórne zmiany alergiczne - w połogu miałam z nimi straszny problem...
Nie będę chyba szukać jakiegoś lepszego sposobu od zabezpieczenia się poza dokładną obserwacją siebie i ew. gumkami, bo... już z mężem marzymy o rodzeństwie dla Madzi. Tylko może jeszcze nie teraz, ale za dwa lata Wtedy tak na przełom maja/czerwca byłoby fajnie wycelować, bo w tym momencie przeraża mnie perspektywa podjęcia pracy w śwodku wakacji
Dziewczyny ja mam teraz już drugi zastrzyk Depo-Provera. Kosztuje około 45 zł i jest raz na 11 tygodni. Minuse jest tylko to, że jeśli będą skutki uboczne to tzreba przetrzymać te 11 tyg. Ja miałam na początku plamienia, potem okres i koniec. Okresu też nie mam, ale z tego powodu zbytnio nie cierpię
wychodzi taniej niż tabletki,ale ja chyba zostanę wierna tym drugim w piątek idę do gina po receptę na trzecie opakowanie...24maja okres, później 16 i 18 czerwca plamenie a teraz okresu ani widu ani słychu ???
no niestety ja juz nie biore Cerazette...ale o tym pisałam wczesniej...niestety odczuwałam skutki uboczne..bóle głowy,mdłosci,wahania nastroju ze nie wspomne o obnizonym libido....no ale teraz jak jestem "czysta" czuje sie swietnie ....zaczynam załowac ze przez tyle lat zarłam śr. atykop. (prawie 8)...wystarczy...