Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spójrz tutajHej kochane mam pytanie, czy znajdę tutaj mamę która tak jak ja przeszła już 4 cesarskie cięcie i jest w piątej ciąży? Urodziłam córeczkę 17.11.2021 roku a dziś jestem w prawie 10 tygodniu piątej ciąży, lekarza mam w przyszły poniedziałek ale chciałam ty przeczytać jakieś pozytywne komentarze Mam które były lub są w podobnej sytuacji
I jak dobrze zniosła CC? Między ostatnim cięciem a tym teraz będzie prawie 3 lataMoja koleżanka miała 4 cc, nawet 5 u niej wchodzi w grę i by chciała, ale zajść w ciążę już nie potrafi.
Gratuluję Maleństwa!
Nie obraź się, nie będę cukierkować. Historia sprzed kilku msc.Hej dziewczyny. Mam pytanie czy miała któraś z was 4 CC ? I podzieli się jak to przeszlyscie ? . Ja miałam 3 CC i okazało się że jestem w 4 ciąży ... Jestem przerażona .
Moj lekarz ginekolog mówił mi, ze do 5 cc jest bezpiecznie. Po 5 rośnie ryzyko. Ale zapewne zależy to też od kondycji skóry, blizny, wagi oraz ogolnego dochodzenia do siebie po cc.Hej dziewczyny. Mam pytanie czy miała któraś z was 4 CC ? I podzieli się jak to przeszlyscie ? . Ja miałam 3 CC i okazało się że jestem w 4 ciąży ... Jestem przerażona .