mala.di
Fanka BB :)
mnie dzag nie uraziłaś
ale i tak sie wytlumacze, ja po prostu zdaje sie na to co bedzie... nie planuje blagac lekarzy o cesarke, ale gdy mała nagle na poczatku 8 miesiaca obróciła się pupą w dół no to zaczelam brac pod uwage że mnie potną, wczesniej byla ulozona idealnie wiec bylo oczywiste ze rodze naturalnie.
... i z tego co czytalam porod naturalny jest nawet niebezpieczny. jesli sie obroci jeszcze, no to urodze naturalnie. tak troche zartobliwie to wszystko pisalam
bo fakt, pewnie sobie nie zdaje sprawy jak powaznym zabiegiem jest cc, w zyciu nie mialam operacji, nawet nie lezalam w szpitalu, ale rownie bardzo przeraza mnie rozerwane krocze, ktore moze i sie zagoi, ale potem np moge juz nie odczuwac przyjemnosci z seksu, albo i nawet czuc bol, a jestem mloda, nie mam faceta. Mysle ze oba porody wiążą sie z możliwymi wieloma komplikacjami... tak zle i tak niedobrze krótko mówiąc.
Musimy dziewczyny sie wziac do roboty i wymyślić jak tu bezbolesnie teleportowac nasze dzidzie z brzuszkow na ten swiat

... i z tego co czytalam porod naturalny jest nawet niebezpieczny. jesli sie obroci jeszcze, no to urodze naturalnie. tak troche zartobliwie to wszystko pisalam

Musimy dziewczyny sie wziac do roboty i wymyślić jak tu bezbolesnie teleportowac nasze dzidzie z brzuszkow na ten swiat