reklama

Chcę mieć dziecko...

ale mój były mnie wkurzył...jaaaaaa....wiecie co powiedział? że to co mu napisałam w mejlu rozśmieszyło go!!! rozumiecie?!!!! a ja tam pisałam o takich sprawach,że ma mnie szanować, nie olewać itd...szok...faceci są beznadziejni!! cieszę się,że jadę do sis...

reklama
Zosiu chyba jednak dobrze, że jedziesz do sis :) Myślałam, że Twój były na prawde się zmienił ... Opisywałaś dużo sytuacji, z których wynikało, że stara się o Ciebie. A tu nagle okazuje się, że nie jest Ciebie wart ... Przykro mi ale główka do góry - jeszcze nie takie szczęscie znajdziesz ;D
Szkoda na Niego czasu i Twojego dobrego serduszka ;**

pewnie:) tam znajdę sobie jakiegoś fajnego chłopaka, który wróci ze mną do Polski:D będzie cudownym mężem i ojcem i będziemy żyli długo i szczęśliwie....:-)

od jutra zaczynam dietę kapuścianą:) trochę się boję,ale przed wyjazdem do sis muszę zgubić parę kg;>:P

moj mezulek kiedys byl na tej diecie, sporo schudl ale mowil ze ledwo dal rade jesc ta zupe non stop..hehe ;) faktycznie beznadziejny ten twoj byly..olej go...dzieciak z niego i tyle...no przywiez jakiegos fajnego latynosa ze soba ;)

zaliczyłam egzamin z systemów informatycznych! byłam pewna,że będzie wrzesień!!!

Kinguś:P:D no ja od jutra startuje:P choć trochę się tej diety boję:P bo nie ufam takim dietom cud:P no i na nk mnie jeszcze nie dodałaś:P

hej dziewczyny :*

no byłam u gin ale jej nie było :( ja poszłam po prostu tak w ciemno bo jak dzwoniłam to miała wyłączony telefon i poszłam tak w ciemno a tu sie okazuje, że nie odbiera bo na urlopie i pan powiedział, żeby zadzwonić dzisiaj o19 i się dowiedzieć kiedy wraca to chyba jej jakaś rodzina. Więc dzisiaj będę dzwonić a jeśli będzie jeszcze długo na urlopie to pójdę do kogoś innego.

Dzisiaj mówimy moim rodzicom, że zostaną dziadkami

reklama
Zosiek gratuluje ja tez zaliczylam juz ostatni i z glowy:) powodzenia w diecie hehe:)

Patrycja lepiej idz do innego pewnie troche jej nie bedzie wiec po co masz czekac to juz wszystko gotowe na rozmowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry