reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
cornelka facet wyslal ale listonosz nam awizo nie dal ;/ na poczcie bylo juz od tygodnia... cala poczta polska, no a nasza sala nie jest jescze wykonczona, mamy miec w nowym miejscu w hotelu i dzisiaj tam bylismy, pani pokazala nam projekt i powiedziala zejakos zrekompensuje cale te ceregiele z sala zwiazane

kinga dzieki dzieki za zyczonka :D wspolczuje wam i malej tych zabkow, u nas wychodza dwa na dole obok tych co juz wyszly wiec mala tez troche marudzi, ale zaczela nam przesypiac cale noce! spi od 21 do 6 rano a potem do 9 wiec poprostu mamy na maxa luz :D

mazia paszport potrzebny bo jedziemy gdzies za granice prezent na slub od siostry :) jeszcze nie wiemy gdzie, ale gdzies w ue, natomiast trzeba dziecku wyrobic albo dowod osobisty albo paszport bo musi miec jeden z tych dokumentow bez tego nie przejdziesz przez granice. my nie jestesmy po koscielnym tylko po cywilnym, koscielny mial byc jeszcze pozniej, ale w sumie zdecydowalismy ze teraz bedzie ok :) jakos nie moglismy sie doczekac i tak wyszlo. a co do slubu, wiesz powiem ci ze slub super ale wesele oj chyba drugi raz bym sie nei zdecydowala. a jak tam fasolinka? potwierdzona?

patrycja bylas juz u lekarza?

Mazia:) ciężko Ci będzie pielęgniarstwo zacząć:) jeśli faktycznie zaciążyłaś:) cisza tutaj straszna...;/
a i wejdźcie wszystkie na nk:) sorki,że pierwsze adres nk był fikcyjny:) poprostu musiałam się oswoić,że ktoś mnie będzie znał lepiej:) mam nadzieję,że za złe mi tego nie macie:)

Ostatnia edycja:
matosia tak to jest z ta nasza poczata....mi tez tak spi luska, odkad pije mleko modyfikowane, bo wczesniej to of course pobutka o 3 :) tez mi bosko jak tak spi...ojjj tak :)

zosiek ale fajnie masz z tym wyjazdem, zazdroszcze :) no i te keirunki....podziwiam....takie masz zainteresowania?

patrycja i jak tam po wizycie?

Mazia:) to,że godzinę cię cycki nie bolą to nic nie znaczy:) poczekamy zobaczymy:) lekarzem nie jestem więc nie powiem Ci co i jak:) niestety..ale będzie dobrze:*:*

Kinga:) zainteresowania to psychologia kliniczna;) bardzo chciałabym u nas na srebrzysku pracować:) ale ciężka to praca:) a zarządzanie wybrałam, bo nie miałam pomysłu na siebie:) ale chciałabym być inżynierem:) a geodezja i kartografia, bo zwyczajnie kasę z tego można mieć:)

reklama
heh...mi też się nie chce studiować:) ale chodzą słuchy,że chcą zrobić płatne studia..więc z dzieckiem muszę i tak czekać do skończenia inżyniera, czyli jeszcze 1.5 roku:P bo inżynierskie u mnie są 3,5 letnie:) a potem magister z zarządzania produkcją:P:D no i w między czasie ta geodezję:) tylko jeszcze z tatą pogadam (on w budownictwie siedzi) czy to ma sens:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry