reklama

Chcę mieć dziecko...

4 tydzień to napewno nie będzie bo to byłby już miesiąc :) ja tak liczę jeśli powstała fasolinka z 14 dc to jest to 2 tygodnie i 2 dni a jeśli z 18 dc to jest to niecałe dwa tygodnie :) chyba dobrze liczę :)

no radość jest ale kurde się stresuję reakcja taty, normalnie jak wiedziałam, że w ciązy nie jestem no to wiedziałam, że będzie dobrze i w ogóle a teraz to se stresuje przed powiedzeniem. To będzie pierwszy wnuk i to od ukochanej córeczki ale oczywici morały też pewnie będą.

Kinga a to ja dostanę już dzisiaj kartę ciąży??

reklama
Patrycja i mi sie tak wydaje ze to cos kolo 2tyg chyba ze wczesniej zafasolkowalas ale nie wiedzialas czy cos:P

przeciez juz dzieckiem nie jestes powinnien sie spodziewac ze skoro tyle czasu ze soba jestescie to w koncu dziecko sie pojawi ja wiem ze moj by sie ucieszyl ale dla zasady na poczatku by cos tam podnosem sobie pobluzgal heehehe jak to moj ojciec musi zachowac twarz:P oj pogada ze dwa dni i mu przejdzie zobaczysz albo Cie zaskoczy i sie strasznie ucieszy kiedy w koncu mowicie?jest juz termin?

chyba juz dzisiaj ja dostaniesz tak mi sie wydaje w koncu ciaza jest

Patrycja ale to sie inaczej liczy.Bo 1 dzien ciązy to na prawdę byl pierwszy dzien okresu.Zresztą wpisz sobie w kalendarz ciązy na babyboom.Ty teraz juz powiennaś mieć jakies 4 tygodni i 3 dni.Tak na prawdę kobieta gdy dowiaduje się jest w ciązy,ma 8 a nie 9 miesiecy do porodu.

Patrycja owulacja na pewno wystąpiła koło 15,16 dc, a że brałaś wiesiołek to plemniki sobie przetrwały 2 czy 3 dni i już :) 18 dc to za późno na owulacje, bo faza lutealna nie może wynosic mniej niż 10 dni, a 10 dni to już tak ostatecznie najmniej. Tak w ogóle to wynosi zazwyczaj od 12 do 14 dni.
Kochana jak mi się milutko czyta o tym, że jesteś w ciąży, że macie już plany, że obydwoje się cieszycie <jupi> :) Ahh też bym tak chciała :D

ja studiuję zarządzanie na pg:) dzienne inżynierskie:) ale od przyszłego roku zaczynam jeszcze geodezję i kartografię:)

Patrycja:) hehe;D nie wiem nawet co Ci powiedzieć:D:D bardzo się cieszę,że zostanę e-ciocią:D:D:D poraz kolejny:P:D

reklama
Jasne, że Mazia wytrzymasz do niedzieli :happy2: Yhyyy już Ci wierze :-D
Kiedy masz dostać kochana @?
Ja zmykam dziewuszki do mojego :tak: Jakoś mnie strasznie wzięło na przytulańce he he :-D
Do wieczorka moje kochane ;**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry