reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

no wiec tak ja mam butelke tommie tippie i jakos najbardziej antosce ona podpasowala :) co do mleka kupilismy bebilon immunofortis smkuje jej, w nocy mala tez niewiele je... chociaz jak sie dossie hehe sprobujemy ta wode. a mleko no coz zbiera sie, ale robilam to stopniowo wiec nie az tak mocno sie zbiera, raz dziennie sciagam laktatorem recznym ok 30 ml i jest ok :) a co do wstawania, to wymus na mezu zeby etz wstawla :p u nas nie blo tekiego problemu bo on sam sie zglosil do wstawania do malej :p

reklama
Dzien dobry dziewuszki :)

Przeżyłam noc ale męczyłam się do godziny 2 :( dzisiaj jest juz lepiej ale popołudniu ide do lekarza, żeby mi coś dał bo nie będę już tak cierpieć. Rozmawiałam z koleżanką, która mi powiedziała, że gdy się stara o dziecko to takie zapalenie pęcherza jest bardzo niebezpieczne i uniemożliwia zapłodnienie komórki to prawda??

to samo mleko mam :) fajnie fajnie z tym wstawaniem...moj M. to o 6 wstaje do pracy wiec nawet nie oczekuje ze w srodku nocy bedzie wstawal do niej a pozniej do pracy jechal nie wyspany...tym bardziej ze samochodem jezdzi caly dzien.... :| ale nie mowie..marzy mi sie w koncu przespana noc....heh :)

patrycja na 100% nie jestem pewna ale chyba tak, w kazdym razie lepiej byc zdrowym gdy sie stara o maluszka

kinga wiesz no moj tez wstaje ale nie na 6 rano a o 6 :p wiec jeszcze nei az tak zle a co do przespanej nocy, o rany... mam wrazenie ze nigdy to nie nastapi :p

Kurcze no to teraz dziewczyny mnie dobiłyście :( byłam zdrowa gdy się kochaliśmy i wczoraj nagle taki ból i zapalenie pęcherza :(:( no to ja się już nawet nie łudzę, że może dojść do zapłodnienia :(:(

Oj Patrysiu ;** Nie smutaj się ;** Jak nie teraz to za miesiąc :) Przecież już Twój TŻ się przełamał i może następnym razem traficie na samą owulkę :D Główka do góry Słoneczko :*

Ale zawsze coś musi wyjść :( może mi po prostu nie jest dane mieć teraz dzidziusia?:( bo akurat teraz się przełamał i mogłoby coś z tego być a tu nagle zapalenie i wiem napewno, że teraz już nie będzie:( ahh smutno mi:(

Kochana zobacz ile masz jeszcze czasu :) Akurat wyleczysz się i w nastepnym cyklu będziesz zdrowa i do dzieła ! smutek nic nie pomoże, a jak zdecydował się raz to na nastepny również będzie zdecydowany :)

reklama
Patrycja Cannella ma racje teraz to bedzie jak narkotyk:p glowk do gory moze w tym cyklu by sie nie udalo?najwazniejsze zebys wyleczyla to zapalenie a potem staranka o dzidziusia moze akurat sie uda juz w nastepnym?

a ja sie tak zastanawialm do jakiego czasu jest u nas mleko?
kurcze ciekawych rzeczy mozna sie dowieciec z waszych rozmow:)

Do góry