reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

kinga my tez juz prawie bez cycka, mala nie dostaje w ciagu dnia wcale, natomiast zdarzymi sie jej dac tak kolo 5 rano jak juz nie chce mi sie robic mleka z lenistwa mojego heh
a co do terroru to jest straszny, mniestety a moze i stety taka moda zapanowala i teraz wszedzie wrecz kaza karmic piersia jak najdluzej, ja akurat chcialam karmic do pol roku i przeciagnelo mi sie tak samo jak tobie, na poczatku bylo ciazko wszyscy mnie na butle namawialiali ale ja bylam twarda bo bardzo chcialam przez te pol roku karmic... a teraz dopiero odstawianie, ale nei zaluje mysle ze to sluszna decyzja. jestem juz zmeczona ciaglym byciem w domu i fakt jak mama zadowolona to i dziecie :) a jesli moge zapytac to co za horror przezylas przy malym?

cornelka nie przejmuj sie :* w koncu jest nastepny miesiac :)

reklama
Cornelka plamienia nie znaczą jeszcze nic takiego :) Zobaczymy czy ta wstrętna małpa przyjdzie czy nie :) Tymczasem śliczna główka do góry i prosze mi tu pozytywnie myśleć ;**

nie smuce sie chociaz jak zobaczylam to przykro mi bylo ale jak nie teraz to nastepnym razem:)
od plamien sie zaczyna juz teraz to tylko gorzej bedzie zreszta czuje ze juz mnie zaczyna bolec wiec to napewno to

już jestem dziewczyny:)

Cornellka nie martw się plamienia nie zawsze oznaczają @ więc może jeszcze nie wszystko stracone :) :*

A ja dziewczyny chyba przeziębiłam pęcherz :( biegam do WC cały czas i tak strasznie mnie boli przy oddaaniu moczu i w ogóle, ciągle mam uczucie, że mi się sikać chce:( ale ja tak uważałam, chodze dobrze ubrana i dbam o siebie.

no to następnym razem napewno się uda :*

tak już przechodziłam zapalenie pęcherza i niestety ono lubi się wracać :(:( to jest ból niesamowity :( nie wiem co mogę zrobić by troche przestało. Jak miałam wcześniej to byłam u lekarza i antybiotyk dostałam

nie chce Cie straszyc ale tym razem tez tak bedzie niestety z tym to przerabane jak raz przeziebisz to pozniej musisz sie meczyc:|

reklama
Patrycja to sie narobiło :( Tulee mocnoo ;** Jutro śmigaj do lekarza, żebyś sie nie męczyła bidulko ;**

Cornelka jak ta wstrętna małpa się zbliża to kij jej w oko! Jeszcze ją przechytrzysz :D

Do góry