reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
no moga się ytrzymać ale tylko i wyłacznie jesli mają super warunki a to zdarza się nie cżesto

Tyle niechcianych ciąż jest z tego iż dziewczyny nie wiedzą nic o swoim cyklu,nie obserwują swoich ciał,itp,a o kalendarzyku czy innych metoda antykoncepcji dowiadują się z internetu.Nie raz spotkałam się z sytuacją,że jedyną metodą antykoncepcji dziewczyn był kalkulator dni płodnych sciągniety z internetu!!.Na prawde cieżko jest zajść w ciążę.

canella no zycze zaciazenia!:)

mazia hmmm ja tak mialam jak zaszlam w pierwsza ciaze... moze zrob sobie test? :)

to chyba ja mam wybitne szczescie, bo przyznam sie bez bicia nigdy nie interesowalam sie tym wszystkim co dotyczy cyklu...kiedys gdzies przeczytalam ze 2 tyg po okresie najlatwiej zajsc w ciaze i ze jak jest owulcja to wlasnie wtedy najbardziej sie chce igraszek...i stosowalam sie do tego hihi i dwa razy zaszlam w ciaze przy pierwszym podejsciu...wiec albo cos w tym jest albo nadwyraz plodna jestem ;p

reklama
canella przed okresem to nie ma co testu robic bo moze mylny wynik wyjsc....

...ja to bylam dobra przy pierwszej ciazy, bo mdlosci mialam wybitnie okropne a tak lazilam i dopiero po jakims czasie mi sie przypomnialo o okresie...ze chyba juz czas na niego byl :D i faktycznie jak spojrzalam w kalendarz to wynikalo ze ja tydzien po...tak mi dobrze bez niego bylo :) ale strasznie mnie piersi bolaly...spac nie moglam ani sie dotknac...na szczescie minelo w miare szybko :)

Do góry