reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Dobrze, Ciebie Kingo ewentualnie mogę wykluczyć w życzeniach o dzidziusia ale będę Ci życzyć pociechy z dzieci, może tak być??:-):-)

Mieszkam w Chrzanowie jeśli wiecie gdzie to jest hehe:-)

reklama
u mnie to widac jak byk skad jestem....ale urodzilam sie i jak narazie wieksza czesc swojego zycia mieszkalam w stargardzie szczecinskim :D od 7 lat mieszkam w warszawie

canella chyba zmienimy temat hehe bo jeszcze troche i jak sie rzucisz na swojego faceta to nic z niego nie zostanie ;p

patrycja ok, pociechy z dzieci mozecie mi zyczyc jak najbardziej hehe :) dzieci narazie mi wystarczy ;) chociaz kto wie.... :D

to ten z reklamy, "moja babicka pochodzi z chrzanowa"? :D

Chrzanów to woj. małopolskie niedaleko Krakowa:D:D

Jesteś normalna naprawde:D ja od pewnego czasu to każdą wolną chwilę poświęcam właśnie na czytaniu forum babyboom już połowę tematów przestudiowałam:D:D także jak już coś z nami obydwiema jest coś nie tak:-)

tak tak Kinga to dokładnie ten Chrzanów hehe jesteśmy sławni:-):-):-)

Cannellka nie zwariowałaś a jak już to razem zwariowałyśmy bo ja mam tak samo :p:p

noo ja kiedyś miałam zaczątki ciąży urojonej ale to było jakieś 3 lata temu, wtedy nie że chciałam dziecka tylko bałam się, że jestem w ciąży, wmawiałam sobie strasznie np że mnie brzuch boli, że mam mdłości (które po pewnym czasie wmawiania pojawiały się), że mnie głowam boli a co najgorsze ja sobie wmawiałam że mi brzuch rośnie i piersi. To było straszne. A to co robimy teraz Cannella to jest myśle, że normalne, my po prostu teraz bardzo chcemy dzidziusia:-)

reklama
Do góry