reklama
matosia
Fanka BB :)
madzia89 no dobra nie wiem skad ja to bralam ale napewno z jakiegos nedznego zrodla z internetu, bo wychodzi na to byl gdzies srodek... ech normalnie pranie mozgu mi zrobilas. Aja juz od prawie 8 miesiecy rozpakowana wlasnie mala broi po calym mioeszkaniu
Madziu a Wy sie starace o malucha czy jak?
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Mazia mój chłopak ma 23 lata to mi się wydaje, że to jest już wiek na jakieś konkretniejsze myślenie o przyszłości a napewno nie już na zachowywanie się jak jakiś nastolatek (przykład wczorajszego dnia). Ahh w ogóle jest mi smutno z powodu wczorajszego dnia bo nie rozumiem jak mógł tak postąpić (nie chodzi mi już o kochanie się) ale ogólnie o tą kłótnie i że przez niego płakałam:-( w takich właśnie momentach myślę sobie, że my może jednak nie pasujemy do siebie i że on może nie chce planować ze mną swojej przyszłości. Ale potem zastanawiam się, że skoro jest tyle ze mną i tyle nas łączy to chyba coś w tym jest.
Jeszcze na dodatek zaczynają mnie piersi boleć, ale wydaje mi się, że raczej na @ bo 18 mam dostać. Fajnie by było gdyby to były objawy na coś innego
Jeszcze na dodatek zaczynają mnie piersi boleć, ale wydaje mi się, że raczej na @ bo 18 mam dostać. Fajnie by było gdyby to były objawy na coś innego
Anastazzja
czy mi się wydaje czy wasi faceci są od Was starsi?
Tylko ja mam młodą dupeczkę u boku?
a mi urodzinki minęły całkiem zwyczajnie
wielkie zakupy, masaż, kosmetyczka;P miło było,ale się skończyło
z moim tylko rano się widziałam
zaraz znów idę na zakupy, bo muszę coś na imieniny kupić (mam dzisiaj
) i na imprezkę
bo ludziska się dziś z grupy do mnie zwalają
Patrycjaa
Zosiek to jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego ale tym razem z okazji imienin :**** miłej imprezki dzisiaj, wyszalej się :**
Patrycjaa
Ja też Nam tego życzę, musimy się informować na bierząco
jak nie dostanę 18 to 19 robie test
chociaż to jest tylko taki 1% nadziei, że nie dostane.
reklama
Anastazzja
mój ma 20 lat i 2 miesiące
Podziel się: