reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

mazia mysle ze nawet jak ktos zaczyna taki temat to mlodziez sie tym poprostu nie interesuje....nie sluchaja nawet tego co nauczyciel ma do powiedzenia.

reklama
madzia89 no dobra nie wiem skad ja to bralam ale napewno z jakiegos nedznego zrodla z internetu, bo wychodzi na to byl gdzies srodek... ech normalnie pranie mozgu mi zrobilas. Aja juz od prawie 8 miesiecy rozpakowana wlasnie mala broi po calym mioeszkaniu ;) Madziu a Wy sie starace o malucha czy jak?

Mazia mój chłopak ma 23 lata to mi się wydaje, że to jest już wiek na jakieś konkretniejsze myślenie o przyszłości a napewno nie już na zachowywanie się jak jakiś nastolatek (przykład wczorajszego dnia). Ahh w ogóle jest mi smutno z powodu wczorajszego dnia bo nie rozumiem jak mógł tak postąpić (nie chodzi mi już o kochanie się) ale ogólnie o tą kłótnie i że przez niego płakałam:-( w takich właśnie momentach myślę sobie, że my może jednak nie pasujemy do siebie i że on może nie chce planować ze mną swojej przyszłości. Ale potem zastanawiam się, że skoro jest tyle ze mną i tyle nas łączy to chyba coś w tym jest.

Jeszcze na dodatek zaczynają mnie piersi boleć, ale wydaje mi się, że raczej na @ bo 18 mam dostać. Fajnie by było gdyby to były objawy na coś innego:)

czy mi się wydaje czy wasi faceci są od Was starsi?:D Tylko ja mam młodą dupeczkę u boku?:D a mi urodzinki minęły całkiem zwyczajnie:p wielkie zakupy, masaż, kosmetyczka;P miło było,ale się skończyło:D z moim tylko rano się widziałam:D zaraz znów idę na zakupy, bo muszę coś na imieniny kupić (mam dzisiaj:p) i na imprezkę:) bo ludziska się dziś z grupy do mnie zwalają:p

Ja też Nam tego życzę, musimy się informować na bierząco :) jak nie dostanę 18 to 19 robie test :D chociaż to jest tylko taki 1% nadziei, że nie dostane.

reklama
Do góry