reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Maziu straaasznie przepraszam :zawstydzona/y: ja mam chyba jakis oczoplas :-D i ciagle zle czytam ;-) a ja po slubie juz ale tylko cywilnym, natomiast koscielny bierzemy 29 sierpnia tego roku grr koszmar z tym slubem ciagle cos :wściekła/y: corcia z 22 wrzesnia a na imie ma Antosia stad moj nick :-D kurcze powodzenia w staraniach! trzymam mocno kciuki! oby jak najszybciej sie udalo !!!! a o ktorej ten program na bbc lifetstyle?

ja mam 21 lat wczoraj skończone:p kupiłam sobie ciuszki na imprezę:p w rockowym stylu:D a właściwie glam rock:D zabieram się za przyklejanie sztucznych rzęs:D

Ostatnia edycja:
matosia to ty wrzesniowka tak jak ja? z zeszlego roku? tez mialam najpierw cywilny a rok pozniej koscielny i tak zrobilam zeby i jeden i drugi byl 3.06 :D

zosiek tez zazdroszcze kosmetyczki i zakupow..milej imprezy!

mazia szczerze mowiac to jestem pod wrazeniem ze twoj chlopak ma 20 lat i juz planujecie slub, takie "nietutejsze". Gratuluje! ja wychodzilam za maz jak mialam 20 i 21 :>

dziewczynki grunt to zeby sie nie poddawac, tez mi sie wydaje ze nei ma co bardzo nasikac bo panowie poprostu uciekna...za jakis czas moze beda mieli nieco lepsze nastawienie..poki co miejcie nadzieje ze jednak cos sie wykluje ;)

asiulka9212 checi swoja droga,a powiedz za co w wieku 16 lat utrzymasz dziecko,nie mowiac o sobie.dziecko to duża odpowiedzialnosc,malenstwo wyglada pieknie,ale dziecko trzeba dac jesc,kupic rzeczy i kosmetyki,lepiej skoncz szkole chociaz zdaj mature i wtedy jak spotkasz odpowiedniego faceta mozesz myslec o dziecku

zgadzam sie. Najpierw warunki odpowiednie, facet, którego będziesz kochać. Ja zdecydowałam się na dziecko będąc z moim facetem 4lata, a nawet będąc w ciąży zastanawiałam się czy to na pewno ten, czy sprosta wymaganiom ojca, bo samej jest bardzo ciężko.

reklama
Do góry