reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

mazia jak to nad morze? a moze do gdyni? hehe zapraszam do nas :D

zosiek88 faceci to tacy sa... troche nie do konca kumaci. ja tam podejrzewam ze urazic cie nie chcial i napewno chce ebys z nim poszla, ale jezeli wczesniej sie poklociliscie to pewnie duma go rozpierala i dlatego to powiedzial (ja tez bym tak zrobila bo jestem troche jak facet) nie mowie ze to zle ale wiesz jak to jest z ta meska duma ;) a co do mieszkania to nie wiem co moge napisac, bo nie wiem ile ma lat twoj chlopak ;) mam nadzieje ze ci sie humr poprawi i biedzie lepiej buziaczki

reklama
Ja juz spakowana jeszcze posrzątać muszę,potem zakupy,i kąpiel:))

Matosia:jedzimy do Łeby na sezon do pracy:-)
Zosiek: Tak to juz z tymi facetami jest..niestety.. u nas to bardziej ja nie chce sie wyprowadzać z domu.

Dziewczynki jeszcze raz do "zobaczenia" mam nadzieję ,ze w przyszłym tygodniu się odezwę:-)

canella dokladnie to mialam na mysli piszac mojego posta :)
mazia a w lipcu tez bedziecie? hihi bo my do leby na wakacje sie wybieramy :) szerokiej drogi i powodzenia w zafasolkowaniu :D

Mazia szerokiej drogi!!:tak: i udanego wyjazdu;-):-)

ja właśnie wróciłam od rodziców i siedzę sobie sama przed laptopem...smutno...mój pojechał sobie na kortowiadę..kicha..

Witajcie dziewczyny, po pierwsze Mazia życzę Ci udanego wjazdu i odzywaj się czasem do Nas by zdać relacje co u Ciebie i jak idą postępy w zafasolowaniu:-)

Po drugie, kochana Zosiek nie przejumj się, jak wiem, że to boli i ranią takie słowa ale faceci już tacy są, że najpierw powiedzą a później pomyślą... niestety... dlatego niektóre rzeczy należy przyjmować z przymrużeniem oka bo oni potem tego żalują. Szkoda, że po czasie... Ja również mam tak ze swoim, pokłócimy się i uslyszę w złości dużo rzeczy których normalnie nigdy w życiu by mi nie powiedział a potem przeprasza i bardzo tego żałuje. Ja nie rozumiem dlaczego tak jest ale to jest chyba ta ich męska duma i chęć bycia ponad nami, że niby jak nam powiedzą takie rzeczy to czują się wyżsi czy coś... Dlatego postaraj się nie przejmować tak bardzo i teraz Ty unieś się i pokaż mu, że Cie zranił i niech robi teraz on wszystko byś mu wybaczyła, jeśłi będzie mądry to będzie wiedział o co Ci chodzi i że wartościową osoba bo siebie szanujesz!!

Ale się rozpisałąm łohoho :D

reklama
Hej dziewczynki!

tak mnie wczoraj glowa bolala ze ledwo patrzylam na oczy i tuz po 20 poszlam spac....

mazia udanego wyjazdu, bardzoo dobrych zarobkow i napiwkow :D no i odezwij sie czasami do nas.... :)

zosiek straszne jest to co ci powiedzial...szczerze mowiac to ja pozniej po ochlonieciu emocji bym sie zapytala czy faktycznie on tak uwaza jak powiedzial..wiecie..czasami w takich sytuacjach panom latwiej powiedziec to co naprawde mysla niz tak na sucho...dla mnie - jakby mi tak potwierdzil pozniej ze tak czuje i tak uwaza - to bylaby strata mojego czasu na cos co nie znaczy dla drugiej osoby tyle co dla mnie... buzka laska, trzymaj sie i nie daj!

w koncu wczoraj odebralam swoj dyplom! po 8 miesiacach he he he...teraz w czerwcu czas sie zapisac na mgr....i moze odrazu podyplomowke...ale to sie jeszcze zobaczy, musze przemyslec sprawe czy dam rade :)

Do góry