reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Ja? czekam:) bo zaczęłam wątpić w mojego..tzn wiem,że mimo tego,że nie chce dziecka, wiem,że byłby super ojcem..ale niekoniecznie partnerem:) wziąłby ze mną ślub z obowiązku (tak mi kiedyś powiedział), choć ja w sumie bym się nie zgodziła..Może znajdę sobie lepszego faceta, który zacznie mnie szanować:) taką mam nadzieję...:) i jedno wiem na pewno:) NIGDY więcej młodszych facetów:)

Patrycja zobacze jak będzie w tym cyklu z moim śluzem. To będzie już 5 po odstawieniu tabletek i chyba wszystko już wraca do normy. Jeśli się okaże, że śluzu płodnego dalej nie ma, cykle nadal będę miała neregularne to kupie wiesiołka i castagnusa. Castagnus pomoże mi uregulowac cykle.

Z nudów natknęłam się na podobne forum. Dziewczyny do 23 roku życia opisują to co my :) Niektóre wpadły, a niektóre się starały. Strasznie mi smutno :(:(:(:(:( Cofam wszystko co napisałam !!!!!!!!! Nie chce czekac, aż do zakończenia studiów !!!!!! Bo zawsze będzie jakieś ale <płacze><płacze><płacze> ;(;(;(
Jak skończymy studia, okaże się, że wcale z pracą nie jest lepiej. A jak się okaże, że jest lepiej, to będziemy myślec o mieszkaniu i myśl o dzieciątku zaś będzie trzeba odłożyc !!! I tak będziemy odkładac aż do 30 lat a może i lepiej ...

To wszystko mnie przerasta. Jestem jakaś nienormalna. Cały czas myśle o dziecku, jak to by było... Jak cudownie byłoby nosic pod sercem owoc naszej miłości ...
Okres dostałam w terminie, ale jest jakiś dziwny, krew nie jest czerwona tylko brązowa. Krwawienie miałam normalne w 1 dzień. Wczoraj było słabe, a dzisiaj to jest słabiutkie takie jak plamienie. Nakręcam się jak jakaś idiotka, chociaż wiem, że nie jestem w ciąży. Boje się, że w końcu sobie coś uroje ... Boże dziewczyny to jest straszne i nie potrafie sobie z tym poradzic ... Pisze tak chaotycznie z tego wszystkiego, że sama siebie nie poznaje ... Nie wiem na prawde nie wiem co mam zrobic. Bardzo długo stosujemy przerywany i nic. Dalej będziemy go stosowac i dalej będą nici. I będę musiała czekac 10 lat na dziecko ...

Przepraszam, że tak Was zamęczam ale na prawde nie mam z kim o tym pogadac. Nawet z koleżanką bo żadna mnie nie zrozumie a uwazac będzie za nienormalną nie myślącą przyszłościowo dziewczyne ...
Ahh przerasta mnie to wszystko :( Teraz słucham jeszcze piosenki Beyonce "halo" (jest taka smutna taka piękna) i przez to naszły mnie rozmyślania i refleksje :(

cornelka hihi trzymam kciuki
canella w sumie jak tak sobie mysle gdybym nie wpadla to byc moze na studiach zdecydowalabym sie na dziecko, wiesz w sumie moze faktyczneinie warto czekac?

Nie warto, nie warto, bo to nie wiadomo co będzie kiedyś. Nie wiadomo jak będzie wygladac Polska za 5 lat... Boże co za koszmar ... Nie wyrabiam! :(

Dziekuje Wam z całego serca dziewczyny, że jesteście! Nie wiem co bym bez Was zrobiła ...

cannella trzymaj sie i mysl pozytywnie! moze w blizszej niz dalszej przyszlosci bedzie ci dane miec swoje malenstwo? musisz byc dobrej mysli....

patrycja nawet nie wiedzialam, ze cos takiego jest na poprawienie sluzu, dobrze wiedziec ;)

matosia ja od zawsze mialam zalozenie ze maksymalnie 23-24 lata bede miala jak sie dorobie malenstwa....no i mam 24 i dwojke ;p

Kinga staram się trzymać ... Muszę, żeby nie popaść w jakiś obłęd he he :)
Troszkę mi lepiej, bo mogłam się Wam wygadać. Nie chcę nawet myśleć co by było, gdybym musiała trzymać to w sobie :baffled:
Zobaczymy jak to będzie. Na razie muszę być dobrej myśli i co najważniejsze przestać myśleć intensywnie o dziecku ...

Wiecie co? Mój TŻ chyba nie ma kropelkowania ... Tyle dzieci ze stosunku przerywanego, a u mnie nic. Ahh to jest takie niesprawiedliwe. .. Chciałabym się zamienić z jakąś małolatą, która wpadła, nie chce tego dziecka i robi wszystko, żeby usunąć ... Przy czym rozpacza, że całe życie sobie zmarnuje ...

kinga wiesz powiem ci ze chyba najwiekszym plusme wczesnego macierzynstwa jest swietny kontakt z dzieckiem, hehe my smiejemy ze jescze nawet na imopreze razem bedzimy mogli sie wybrac hehehe nie no a tak na serio to zawsze zazdroscilam kolezanka ktore mialy mlodych rodzicow bo taki dobry kontakt z nimi mialy..
canella zdawaj nam tu raporty co do dzidzi przyszlej i twojego samopoczucia, widze ze bardzo chcesz zostac mama, ale wiesz moze sie uda, a jak nie to zapraszam do nas na spotkanie z moja mloda, moze to by ci pomoglo :) buziaki trzymam cie mocno i ccieplo!

reklama
Do góry