Patrycja zobacze jak będzie w tym cyklu z moim śluzem. To będzie już 5 po odstawieniu tabletek i chyba wszystko już wraca do normy. Jeśli się okaże, że śluzu płodnego dalej nie ma, cykle nadal będę miała neregularne to kupie wiesiołka i castagnusa. Castagnus pomoże mi uregulowac cykle.
Z nudów natknęłam się na podobne forum. Dziewczyny do 23 roku życia opisują to co my

Niektóre wpadły, a niektóre się starały. Strasznie mi smutno

Cofam wszystko co napisałam !!!!!!!!! Nie chce czekac, aż do zakończenia studiów !!!!!! Bo zawsze będzie jakieś ale <płacze><płacze><płacze> ;(;(;(
Jak skończymy studia, okaże się, że wcale z pracą nie jest lepiej. A jak się okaże, że jest lepiej, to będziemy myślec o mieszkaniu i myśl o dzieciątku zaś będzie trzeba odłożyc !!! I tak będziemy odkładac aż do 30 lat a może i lepiej ...
To wszystko mnie przerasta. Jestem jakaś nienormalna. Cały czas myśle o dziecku, jak to by było... Jak cudownie byłoby nosic pod sercem owoc naszej miłości ...
Okres dostałam w terminie, ale jest jakiś dziwny, krew nie jest czerwona tylko brązowa. Krwawienie miałam normalne w 1 dzień. Wczoraj było słabe, a dzisiaj to jest słabiutkie takie jak plamienie. Nakręcam się jak jakaś idiotka, chociaż wiem, że nie jestem w ciąży. Boje się, że w końcu sobie coś uroje ... Boże dziewczyny to jest straszne i nie potrafie sobie z tym poradzic ... Pisze tak chaotycznie z tego wszystkiego, że sama siebie nie poznaje ... Nie wiem na prawde nie wiem co mam zrobic. Bardzo długo stosujemy przerywany i nic. Dalej będziemy go stosowac i dalej będą nici. I będę musiała czekac 10 lat na dziecko ...
Przepraszam, że tak Was zamęczam ale na prawde nie mam z kim o tym pogadac. Nawet z koleżanką bo żadna mnie nie zrozumie a uwazac będzie za nienormalną nie myślącą przyszłościowo dziewczyne ...
Ahh przerasta mnie to wszystko

Teraz słucham jeszcze piosenki Beyonce "halo" (jest taka smutna taka piękna) i przez to naszły mnie rozmyślania i refleksje