reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga śliczne dzieciaczki:) aż zazdroszczę:) buciki fajne,ale spodziewałam się większego obcasika:D

Jakby jakaś mama z trójmiasta potrzebowała pomocy przy dzidziusiu (lub kompana do rozmów i spacerków) zgłaszam się jako chętna...bo w sumie ja nie mam rodziny,a w otoczeniu tylko jedna moja przyjaciółka ma dzidziusia ( druga jet w 11 tygodniu) i mamy kontakt,ale jak dla mnie za rzadki:D

reklama
zosiek na wiekszym to bym sie zabila ;) a na weselu to musze sie bawic cala noc! obcas ma jakies 5cm...co do opieki i spacerkow to przenos sie do wwy! :D

matosia a co to za zajecia n ktore chodzisz?

To ja też Wam pokarzę moje Skarby:tak:

dscf2939.jpg

dscf2994h.jpg

ania slodziak i jeden i drugi he he he ;D a synek do kogo podobny? bo tak patrze ze do tatusia chyba nie bardzo? :)

Kinga różnie mówią.Jedni,że cały tata,drudzy,że cała mama;-) A są i tacy co mówią,że trochę do mnie,trochę do taty;-)

ania taaa to tak jak u mnie juz nawet zaczelam mowic ze okaze sie jak beda dorosli bo dzieci tak sie zmieniaja ze ciagle mowienei do kogo one podobne jest bez sensu....co nie zmienia faktu ze syn jest 100% mamusia :D i pod wzgledem wygladu i charakteru....

cudowne te wasze dzieciaki ja tez takie chce:p

Kinga buty fajne ale taki wielki obcas to ja bym sie zabila preferuje malutkie:)

reklama
jejku dziewczyny macie śliczne dzieciaczki, bardzo fajnie, że dodałyście zdjęcia :) niech zdrowo rosną na pocieche rodzicom :)

Kinga buty fajne ale ja bym długo na takim obcasie nie wychodziła, preferuje niższy obcas :)

Do góry