reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

) hehe:p rozumiem rozumiem:D ja tam się ślubu boję jak cholera:)

właśnie przed chwilą oficjalnie zerwałam z moim...ale on tego poważnie nie traktuje...choć w sumie przez chwilę rozmawialiśmy na serio...a wychodząc powiedział,że jutro się widzimy...na co odpowiedziałam,że nie...bo to koniec..potem dzwonił jeszcze...jutro mam ważne koło zaliczeniowe ze statystyki...a nic nie jestem w stanie zapamiętać...kiszka straszna

Ostatnia edycja:
reklama
matosia ja dzisiaj dawalam tylko modyfikowane ale sie skonczylo mi wrrr..a ze wzgledu na swieto wszystko pozamykane...wiec w nocy bedzie cycek :| trzymam kciuki za powodzenie :D w ogole nie wiem co z tego wyjdzie, musze zrobic eksperyment bo mniej wiecej w tym samym czasie zaczelam dawac biszkopty i mleko i Łucja ma zielone kupy, strasznie duzo gazow puszcza, co jej sie nigdy nie zdarzylo...i nie wiem od ktorego z tych produktow, czy musi sie do modyfikowanego przyzwyczaic i narazie dlatego tak to wyglada? czy o co chodzi? poza tym nic jej nie dolega :| Igorowi jakies dziwne krosty sie porobily...isc sie pochlastac normalnie.

Zosiek dobrze zrobilas...naprawde. Trzymaj sie i pamietaj ze jestesmy z Toba :) zuch dziewczynka! yhmmm wyjazd do portugalii oh yeah!!! :D az sie rozmarzylam ;P powodzenia na statystyce...koszmarny przedmiot ale trzeba go przezyc :/

jeszcze leb mi peka :(

matma finansowa była gorsza...
a do sis często latam:) więc dużego wrażenia to na mnie nie robi:D
Ten mój były jakiś dziwny jest:> bo nadal do mnie wydzwania, ale teraz to chyba już za późno...;>
a co do dzieciaków to mam nadzieję,że Igorkowi krostki zniknął ( ja sama u siebie stosuje sudocrem na wszystkie alergie, a mam skórę atopową lub też mąkę ziemniaczaną ):) a Łucja się do jedzonka przystosuje:D

ja głodna jak cholera jestem...ale nie mam kasy... wszystko wydałam na ciuchy znów...masakra...udało mi się tylko kotom kupić jedzonko...

Zosiek to wpadaj do mnie duzo dobrych rzeczy mam :) wlasnie wsuwam truskawki ze smietana :D a co do twojego...no coz :) niektorzy zaczynaja dopiero doceniac cos jak straca...a czesto to juz jest za pozno...madra decyzja! :) jestesmy z Ciebie dumne ;P

cos mi sie wydaje ze to jednak alergia u lucji bo od dzisiaj jej sie zaczal tylek odparzac co nigdy do tej pory sie nei zdarzylo :( a mialo byc tak pieknie :((((((

mezus wrocil o 4...jak rano wstal i zaczal mowic do mnie to od razu mu powiedzialam zeby cos zjadla bo tak zionie woda od niego ze szok... ehhh ci faceci ;)

dla mnie najgorsza byla logika ;P

Ostatnia edycja:
zosiek super :) bardzo dobrze ze go zostawilas :) teraz zrozumie co stracil :*

kinga mala dzis tez tylko na modyfikowanym jest, a co do alergii to wydaje mi sie ze twoja mala ma to po biszkoptach a nie po mleku bo pisalas ze dajesz bebilon a on raczej nie uczula a biszkopty sama pieklas? w tych sklepowycvh jest serwatka z mleka krowiego a nawet jak pisze ze nie ma to i tak pewnie jest :(

dla mnie póki co matma zwykła była najgorsza:D

no cóź:) muszę być dzielna i nie dać się mu:) choć on potrafi bardzo uwodzić...a jeszcze dziś mam jakąś straszną ochotę na przytulanki...:p choć to dziwne, bo jutro @ powinnam dostać, a brzunio mnie nie boli i jakąś ochotę mam....kiszka:p

a tych truskawek Ci zazdroszczę:D generalnie to zjadłabym COKOLWIEK konkretnego:D pizze bym sobie wsunęła:) albo tagiatelle z sosem z borowików:) mniam mniam:D aż mi ślinka cieknie:) albo pizza z pizza hut...mniam mniam...:D

reklama
Do góry