reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga racja oni sa jak dzieci:p
ja tez gumek nie lubie on tez nie dlatego zdecydowalismy sie bez a ja na tabletki sie nie zgodzilam:) tzn teraz poki nie bede miec pierwszego dziecka pozniej juz moge brac no to biegnij do gina bo szkoda odmawiac sobie przyjemnosci:)

reklama
w sumie to dobre pytanie nad ktorym sie nie zastanawialam ale chyba nie ma:)chociaz z tego co widze to sa czesto kupywane czyli musza je lubiec albo toleruja bo musza?

Ja uważam, że gumki kupują ludzie młodzi którzy chcą się kochać ale np bez zobowiązań takie "zakosztowanie sexu" :D albo ludzie którzy idą np na impreze i wiedzą, że coś może się stać taki "imprezowy numerek". No ale może też ludzie którzy są ze sobą niedługo a mają zamiar się kochać tylko nie wiedzą czy będą ze sobą zawsze.

wydaje mi sie ze raczej musza....chocby ze wzgledow higienicznych...niektorzy nie chca sie przekonac czy przypadkiem kolejna panienka z dyskoteki nie niesie ze soba gratisow w postaci kily, opryszczki czy innego swinstwa ;P

mlodzi = niepelnoletni, gdzie dziewczyna musialaby powiedziec matce ze chce jakies anty bo chce lub juz "to" robi :)

a ja musze sie do swojej pani ginekolog udac, teraz nie moglam brac tych antykoncepc dla karmiacych bo sie bardzo zle po nich czulam i poprostu nie mialo to sensu. zastanawiam sie nad jakimis plastrami albo czyms w tym stylu co o tym myslicie dziewczyny?

Matosiu mam koleżankę, która "bierze" plastry i jest baaardzo zadowolona :) Osobiście uważam, że plastry są lepsza i wygodniejsze od tabletek, mimo, że plastrów nie używałam :)

Wiecie dziewczyny strasznie boli mnie jajnik ale to tak strasznie, że chodzenie sprawia mi trudnosc :( Może to owulka? He he fajnie by było gdybym w końcu ją czuła :D

reklama
hehe:p strasznie Was lubię dziewczynki:) do mnie już wprowadzili się praktycznie współlokatorzy:D i mają fajnego kolegę:) przyszedł im pomóc:D :-):-):-):-)

Do góry