reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
patrycja to nie jest tak ze z dnia na dzien z wodnistego hop siup robi sie bardzo gesty..on coraz bardziej gestnieje...no ale wiadomo ze owulacja trwa kilka dni wiec akurat przez te kilka dni masz sluz ktory pomaga w zaplodnieniu. Ja tez mam taki bardzo wodnisty przez jakies 2-3 dni w tym tylko jeden dzien gdzie normalnei czuje jak mi sie mokro robi :) Nie stresuj sie!

noo ja też tak mam, że idę np drogą i mam wrażenie, że sie ze mnie leje hehe. Masakra jest z tymi śluzami i jak tu sobie określić kiedy najlepiej działać o dzidziusia jak to wszystko takie dziwne hihi

najlepiej wlasnie dzialac jak masz ten dzien gdzie tak mokro hehe :) faceci maja latwiej co? nie maja okresu, tych sluzow i innych dupereli...ehhhh :)

noo dokładnie nie muszą się tym wszystkim przejmować :):)

od trzech dni ciągle chodzi mi po głowie czy mogło się nam udać i czy jakaś fasolinka z tego mogłaby być:):) ale ja jestem głupia hehe to pewnie dlatego, że pierwszy raz było do końca a ja już się podniecam :D

śluz płodny jest przejrzysty albo i nie, ciągnący się jak białko jaja kurzego. Ja takiego śluzu nie mam, albo po prostu nie moge go zaobserwowac. Gdzieś na forum czytałam, że ten sluz jest ale głeboko przy szyjce macicy. Czuje wilgotnosc, naoliwienie ale za cholere nie moge go ujrzec ... Martwie się tym, bo może przez tabletki mam tak ubogo ...

Ten mój ból jajnika chyba oznacza nadchodzącą owulke, bo jak narazie owulki brak :( Także lipa. Nie będzie już do końca bo mój TŻ nie jest taki głupi :D
Dzisiaj jak chciałam zmierzyc temperature to nie mogłam wsadzic TAM termometra! Moja szyjka jest jakaś ściśnieta i twarda ... Boże ... Sie przestraszyłam jak nie wiem ;/

Wg informacji taką szyjke ma się po owulce a ja owulki nie miałam jeszcze... Boje się, że zaczynają robic się jakieś problemy ... Ahh same czarne myśli, a Patrycji pisałam, że pesymistka jest heh ...

Ostatnia edycja:
cannella jak bralas tabletki anty to organizm moze jeszcze dlugo dochodzic do siebie i za jakis czas wszystko wroci do normy i bedziesz mogla ujrzec sluz, napewno, nic sie nie martw. Ja nigdy zadnych hormonow nie bralam...teraz bede musiala zaczac :) wiele razy czytalam i slyszalam ze przy braniu tabletek sluz prawie zanika...
..ja jakos mam niedosyt po wczorajszym wieczorze...mezulek wroci bardzo zmeczony wiec nie wiem czy go zmaltretuje :|

Wiesz mam śluz ale nigdy nie jest podobny do konsystencji białka jaja kurzego. Teraz jest lepki i nawet miałam takiego jednego troche ciągnącego się grudka he he sorry za szczegóły :D

Może mężulek nie będzie taki zmęczony ;D Może będzie miała ochote na swoją apetyczną żoneczkę he he :D

cannella hmmm...ja to taki ciagnacy sie mam ale czy porownalabym to do bialka jaja kurzego? nie wiem.... poczekaj jeszcze, unormuje sie wszystko. Narazie to ciesz sie bliskoscia ze swoim..im ktos bardziej intnesywnie i obsesyjnie zaczyna myslec o dziecku tym bardziej mu to plodzenie nie wychodzi...

..ehh moj mezulek to wlasnie taki jest ze on nigdy nie da po sobie znac ze ma ochote badz nie hehe niezwykle rzadko sie zdarza ze z daleka widze po nim ze jest "napalony" hehehe :D ale nie powiem raz sie zdarzylo ze powiedzial mi ze ma okres i idzie spac hehehehehe :p

reklama
dziewczyny :( mam dola i nerwa na raz :( mecze sie z jakims kolesiem co mi zle zaproszneia zrobil :( zamiast zaproszenie jest napisane zaproszenia, koles nie chce nam nastepnych drukowac za darmo a to ewidentna jego wina :( no i nie wiem co robic gadam i negocjuje z nim a on napisal ze jak tak to my mu mamy odeslac zaproszenia a on nam kase zwroci, no i co zostane bez? ;(

Do góry