reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

matosia najpierw zorientuj sie czy znajdziesz kogos kto zrobilby ci to w szybkim tempie i za ile..jesli znajdziesz to oddaj te zaproszenia a on niech ci kase...w ogole co za koles, jego wina i jeszcze warunki stawia....
...mi, mojej siostrze i corce kolezanki z pracy to moja mama robila, uczy informatyki i sie tym zajela :) moze masz kogos takiego? taniej wychodzi jak sie "samemu" robi.

Ostatnia edycja:
reklama
uff koles na szczescie ugodowy, wysylalmy mu te z bledem a on nam je poprawia uff wiec na sczescie udalo sie bo uwazam ze to akurat jest w porzadku

czyli jakby nie patrzec z jego winy wiec bez slowa powinien byl odeslac..ale faktycznie stres jak nic...dobrze ze sie dogadaliscie bo juz chyba czas wysylac co? :) mnie to w organizacji slubu najbardziej dobijaly szczegoly...typu szukac - kupic odpowiedni welon, bielizne, buty, spinki do wlosow, makijazystke, fryzjerke, itd....koszmar! a i tak mnie praktycznie na weselu nie bylo wiec nie jestem w stanie powiedziec nic na jego temat :(

Ostatnia edycja:
noo :( wszyscy tak mowia, a dla mnie to okropny i podwojny, bo ja nie potrafie takich rozmow prowadzic i ogolnie nie lubie jak ktos na mnie jest zly czy cos, a teraz to mi glupio ze tak wyszlo :( kurde ja to jestem ciapa jesli chodzi o takie sprawy, tak z nim gadalam ze wyszlo na to ze ja tu przed kompem placze heh :)

matosia nie szkodzi, przynajmniej zgodzil sie wymienic :) cel uswieca srodki ;) hehe nie przejmuj sie ja tez taka "ciapa" do takich rozmow bylam hehe :) po drugiej ciazy troche mi sie odmienilo i bardziej wredna jestem i stanowcza... potrafie byc szczera do bolu bez zadnych wyrzutow sumienia :)

ach zazdroszcze, bo mi to kzdy kit potrafi wcisnac bo jestem taka miekka faja :p mam nadzieje ze wszystko ebdzie ok, jezeli tak to dostanie dobrego pozytywa na allegro :p

kinga chcialam tylko powiedziec ze ja zrobilam podobnie jak ty :p tez mamy cywilny rok wczesniej a dokladnie 30 sierpnia :)

Ostatnia edycja:
ahh dziewczyny jak czytam Waszą rozmowę na temat ślubu to aż mi się tak ciepło na serduszku robi :) ciekawe kiedy ja tak będę się przygotowywała:) matosia wytrwasz w tym wszystkim i napewno będzie wszystko wspaniale i cudownie wyglądało :)

reklama
Do góry