matosia ojjj ulga ulga..chociaz ja truskawki jadlam i karmilam lucje i nic jej nie bylo, inne wrzesniowki to daja truskawki do jedzenia swoim maluchom....
co do fochow Tosi ojjj to to nic...zaczekaj jeszcze ze 3 lata...igor ostatnio chyba jakis kryzys przechodzi...a dzisiaj to mi tak cisnienie podnosi ze mam ochote mu cos zrobic....na wszystko czego od niego chce mowi "zaraz", nie slucha sie, dzisiaj to w ogole zaczal mnie lac poduszka, szturchac ale szybko go usadzilam do pionu..niech sobie gowniarz nie mysli ;P
a czemu nie nosze obraczki? hihi za ciasna... i caly czas mysle ze w koncu niedlugo schudne i bedzie dobra..bo ona ma rozmiar 10,5 a na dzien dzisiejszy mam 12
i tak lezy i czeka....
cornelka on wtedy mial 8 miesiecy, na cycu, chory, jeszcze przechodzil kryzys 8 miesiaca....wiec nikt inny nie byl tolerowany oprocz mamusi...nawet tata!
a czemu nie nosze obraczki? hihi za ciasna... i caly czas mysle ze w koncu niedlugo schudne i bedzie dobra..bo ona ma rozmiar 10,5 a na dzien dzisiejszy mam 12
cornelka on wtedy mial 8 miesiecy, na cycu, chory, jeszcze przechodzil kryzys 8 miesiaca....wiec nikt inny nie byl tolerowany oprocz mamusi...nawet tata!