reklama
matosia
Fanka BB :)
dziewczynyja przypadkiem trafilam na ta strone jak szukalam zdjec na google ale jestem w szoku... Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img216.imageshack.us/img216/3030/746.jpg
cornelka ja sie m&m obzeram, pozniej chyba jeszcze lody czekoaldowe grycana zalicze....
czekolada to moj nalog...a tylek rosnie ;P
cannella obrazil sie bo doskonale bawil sie rzucajac butelka po liptonie ice tea zielonej a ja mu zabralam
matosia mowili kiedys o tym w wiadomosciach....ludzie dla mnie sa porabani...jak sobie takie zdjecia robia..ok, niech robia...ale tak pokazywac publicznie? to jest naprawde intymna sprawa i obnosic sie z tym to dla mnie brak klasy.
cannella obrazil sie bo doskonale bawil sie rzucajac butelka po liptonie ice tea zielonej a ja mu zabralam
matosia mowili kiedys o tym w wiadomosciach....ludzie dla mnie sa porabani...jak sobie takie zdjecia robia..ok, niech robia...ale tak pokazywac publicznie? to jest naprawde intymna sprawa i obnosic sie z tym to dla mnie brak klasy.
Ostatnia edycja:
Kinga podzielilabys sie a nie jeszcze mi sie tu chwalisz
Cannella ten portal nk mial kiedys inny cel niz teraz teraz to co sie tam dzieje ..szkoda slow a te zdjecia to ludzie chyba nie maja wstydu ani nie wiedz co gdzie i kiedy wolno rozumiem pochwalic sie dzieckiem ale nie w taki sposob ...
Cannella ten portal nk mial kiedys inny cel niz teraz teraz to co sie tam dzieje ..szkoda slow a te zdjecia to ludzie chyba nie maja wstydu ani nie wiedz co gdzie i kiedy wolno rozumiem pochwalic sie dzieckiem ale nie w taki sposob ...
matosia
Fanka BB :)
ja naprawde jesem w szoku... az normlanie nie moge sie pozbierac co sie dzieje z tymi ludzmi?! kurcze ja sama mam zdjecia z porodu, ale po pierwsze nie takie, bo na moich widac tylko malenstwo, ew malenstwo na moim brzuchu, i mnie podczas porodu a wlasciwie na porodowce jak jesczez nie mialam silnych skurczy i bylam w pidzamce
, a po drugie niegdy ale to nigdy nie opublikowalabym takich zdjec...
kinga ja poprosze ze trzy
kinga ja poprosze ze trzy
reklama
Podziel się: