Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

..no i powiem Wam..Ja obstawiam przy imieniu Kubuś, gracjan..mąż niby też.., ale najbardziej podoba mu sie Olaf..no i dzis mi sie śniło, ze miałam synka Olafa

- ja postradałam zmysły..ledwie zaczełam mysleć o drugim bejbiku..zadnych konkretnych planów..a tu sny..czyzby prorocze?
Juz jak mloda by sie urodzila chlopcem to mial byc Gracjan,ale wszyscy jakos tak nosami krecili...Z reszta na Noemi tez jakos krecili nosami...A teraz im sie podoba

normalnie rozbawiłaś mnie do łez
Jesteś niemożliwa
I nawet długo nie musieliśmy się starać:-)