Hehe
MoniQa nic mi nie wiadomo o bliźniaczce natomiast mam siostrę starszą o 5 lat rocznikiem (a tak naprawdę prawie 6 lat bo ja jestem z listopada a ona ze stycznia) no ale porozmawiam z mamą ;D ;D ;D
U mnie w pracy wywiązała się przy okazji imienin mojej szefowej rozmowa nt. dzieci i ciąży.

Siedzę w pokoju z koleżanką, która ma 26 lat też bez dzieci więc wszystko przed nami. Moja szefowa powiedziała, że jak będziemy chciały mieć dzidzię, to żebyśmy sobie
ustaliły która pierwsza, bo nie może być takiej sytuacji ze obie pójdziemy na macieżyński :-[ :-[ Szefową mam fajną ale ten tekst mnie rozebrał :-[ zwłaszacza, że ona sama ma 4 dzieci i ciekawe, czy się umawiała ze swoimi koleżankami z pracy

W każdym razie obie z koleżanką byłyśmy zbulwersowane. :-[ Ja chyba nawet bardziej bo już wiedziałam, że jestem w ciąży. Uznałam więc, że powiem dopiero jak sie zapytają lub jak będzie widać, ewentualnie jak bedę szła na zwolnionko. :laugh: :laugh: Koleżanka wie, ale jest bardzo dyskretna i nic nie powie ;D takze zobaczymy kiedy łaskawie oznajmię szefostwu