reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Biedne dzieciaczki :-( :-( :-( Dużo zdrówka !!!
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Dziewczyny moze któremus dziekakowi tez sie to przydazylo. Oczywiście nikomu tego nie życze!!! Otoz w piatek pękła zyłka w oczku Marcinka i jest krewka na oczku (tak mi sie wydaje ze pekła bo tak mi to wyglada). Nie wiem czy powinnam isc z tym do okulisty??? Młody nic nie robi z oczkiem wiec pewnie mu nic nie dolega ale ja (jak to mama) sie martwie.
Inka - mój maż tak miał - pojechalismy na pogotowie i mu powiedzieli ze to z wysiłku albo że się udeżył i ze mu ise to wchłonie. Podejrzewam ze ten krwiaczek te sie u was wchłonie ale jeśli się martwisz mozesz isć do okulisty
Dzieki za rady laseczki ale katarek minłą. Pewnie Abryz miala racje i to był "tylko" katar alergiczny ufff - chociaż tyle dobrze
Dzieki za rady laseczki ale katarek minłą. Pewnie Abryz miala racje i to był "tylko" katar alergiczny ufff - chociaż tyle dobrze
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
no to my sie troszke musismy pozalic :-( :-( :-(
dopiero co wyleczylismy sie z tej strasznej jakiejs infekcji 3 dni temu skonczyl kuracje antybiotykowa to juz mamy cos nowego OSPA
biedny ten moj Tutuś mam nadzieje ze duzo go nie obsypie buuuu no i siedzimy w domu jak dwa osly i dupa a tam taka ladna podoga .....
dopiero co wyleczylismy sie z tej strasznej jakiejs infekcji 3 dni temu skonczyl kuracje antybiotykowa to juz mamy cos nowego OSPA

reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiaczek no to Bartuś musi się męczyć... :-( Biedactwo... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!
Podziel się: