reklama
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Lekarka wykluczyła ospę Julka jeszcze raz wymiotowała pewnie jakiś cholerny wirus 

Strasznie się denerwuję mam wizje odwodnienia, szpitala i innych strasznych rzeczy buuuuuu beczeć mi się chce cholernie, okropnie się boję dzisiejszej nocy:-(

Strasznie się denerwuję mam wizje odwodnienia, szpitala i innych strasznych rzeczy buuuuuu beczeć mi się chce cholernie, okropnie się boję dzisiejszej nocy:-(
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Kasiak trzymaj sie i duzo zdrowka zyczymy....
A propo wirusow to czy szczepilyscie na meningokoki albo czy bedziecie szczepic?
Ja Olka chyba zaszczepie w poniedzialek bo tyle sie slyszy o tej sepsie.... hmmmm
A propo wirusow to czy szczepilyscie na meningokoki albo czy bedziecie szczepic?
Ja Olka chyba zaszczepie w poniedzialek bo tyle sie slyszy o tej sepsie.... hmmmm
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A mi Ani w końcu nie zaszczepili we wtorek :-(
Lekarka powiedziała, że osłuchowo jest czysta, ale nie podobało jej się gardło, więc mamy "odroczone" szczepienie.
Dostała syrop Pyrosal. Od czwartku ma taki katar, że dosłownie leje je się z nosa.
Wczoraj miała gorączkę - 38 stopni. Dałam jej Panadol, zdrzemnęła się i było lepiej.
A dzisiaj wymacałam kolejny ząbek, więc mam nadzieję, że ta wczorajsza gorączka to z tego.
Niestety nie wiem który to ząbek, bo moje dziecko za nic w świecie nie chce mi pokazać
Lekarka powiedziała, że osłuchowo jest czysta, ale nie podobało jej się gardło, więc mamy "odroczone" szczepienie.
Dostała syrop Pyrosal. Od czwartku ma taki katar, że dosłownie leje je się z nosa.
Wczoraj miała gorączkę - 38 stopni. Dałam jej Panadol, zdrzemnęła się i było lepiej.
A dzisiaj wymacałam kolejny ząbek, więc mam nadzieję, że ta wczorajsza gorączka to z tego.
Niestety nie wiem który to ząbek, bo moje dziecko za nic w świecie nie chce mi pokazać

a my dzis bylismy u lekarza,mala caly dzien byla spokojna,po oczka widzialam,ze cos jest nie tak i dobrze wyczulam,okazalo sie ze ma zapalenie uszow,wiec mamy antybiotyk,paracetamol i ibuprofen,uff do tego co kazdy posilek zwraca,szok,tylko pije bidulka,och jak mi jej zal,mowie wam,caly czas spokojnie siedziala u mnie na kolanacha,nawet nie plakala szok,jaka ona silna.A temperatura u lekarza siegnela do 39.90 ,pewnie wykonczona byla,w przyplywie enrgii chwilowej zreszta,bawila sie
uff antybiotyk zadziala bo teraz mierzylam i ma 37.50
uff antybiotyk zadziala bo teraz mierzylam i ma 37.50
reklama
Podziel się: