reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Oj biedactwo z Bartusia. Wracaj szybko do zdrowka niuniek!:tak:
A ja na 99% wyczaiłam od czego te poliki robiły sie czerwone na wieczor...a mianowicie dawałam mu ok 18 tej zupe i ten cebion multi no i po tych kroplach to raczej bo wczoraj juz mu nie dałam i miał tylko leciutko rozowe a dzis jest jeszcze lepiej:tak: chyba jego organizm nie toleruje tych witamin.

Angie na ten Cebion Multi jest duz odzieci uczulonych - podbno sa tam jakieś śladowe ilosci orzechów arachidowych.
Biedny Bartuś - ale jest tego plus - będziecie już miłąy ospę z głowy

A ja musze wam poiwiedzieć ze Marsyia ma ten katar z powrotem - okropnie jej charczy w nosie i nie mogę za chiny tych glutów wyciagnać. A drze sie przy tym wyciaganiu w niebogłosy. Zastanawiams ie już czy jak ja tak ssę ten Katarek to ją to nie boli????

kurde coraz gorszy ten katar....
nie wiem czy to jest jakies choróbsko czy alergiczne. nie ma gorączki nie kaszle, norlmalnie się zachowuje, ładnie je....
Strszanie chrapie w nocy...
Okroopnie się martwie - doradxcie mi cos
Abryz - nasza ostojo wiedzy ??? inne dziewczyny??? Piszcie!!!!

Głuszek: Jeszcze co mi przychodzi do głowy to żeby podłożyć coś pod łóżeczko żeby główka była wyżej,

Aga

bARTUS bedzie mial juz z soba ospe,na pewno jest cizko nalozyc crem takiemu maluszkowi,ktory caly czas sie rusza

Marysia moze miec katar od zabkow,ja podlozylam pod materac koc i salo jej sie o niebo lepeiej i na szmatke pare kropel olejku,aby lepiej oddychala,poza tym jak nie mka innych obijawow nic innego nie zrobisz,musi przejsc po 7 dniach,tak jest za kazdym razem u nas jak ma katar.Acha ja podaje jeszcze sol fizjo.do noska po krpli aby rozpuscic katar,najlepiej jak wyplywa.Zycze jej zdrowka,a noc tez wiem,stosuja u maluszkow vik smarowany na klacpe piersiowej.

angie mozliwe,ze tak rekacja:confused:

Głuszek, wszystko już wiesz. Ale jak znowu ma większą wysypkę, to może być katar alergiczny.
Kubeł ma szklane policzki chyba od Ferrum. Odstawiłam. Spytam lekarza co dalej.
Ja za to drugi dzień walczę z gorączką u Kubełka (nic innego nie ma). Jutro zobaczę, czy coś dojdzie. Łudzę się, że to "trzydniówka" lub zęby. Nie mam zielonego pojęcia, więc chyba jutro czeka nas wizyta u pediatry, tym bardziej, że Piotrek ma zapalenie krtani i gardła.:sick:
Dzisiaj spałam z dzieciakami w jednym wyrze (najpierw Piotrek, potem ja na jego nogach, bo go strasznie bolały, a na mnie Jakub). Wyspałam się, jak jasna cholera :szok:

reklama
Abryz no to miałas nocke biedactwa te twoje chłopaki:dry:

A ja znowu nie wiem co to za cholera bo to chyba nie to bo była poprawa ale dalej nie daje ciebionu i znowu ma te policzki suche a na wieczor jeszcze rozowe:confused: nic nie rozumiem moze to na jakis składnik w zupach krorego nie wychwyce bo jak:confused: Tak normalnie nie wyglada to strasznie ale własnie na wieczor to od razu widac takie lica jak u dziadka mroza:zawstydzona/y: :baffled:

Do góry