reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

A+T+A ja bardzo dziękuję ale lekarz powiedział aby odstawić wszystko i stosowac tylko debridat a ja dodatkowo daje lactoral
powiem Ci ze widze efekty :)

reklama
No jak Ali brzuszek sie przyzwyczail do SabSimplexu, to tez przeskoczylismy na Debridat i naprawde bylo jak reka odjal - a ile go bierzecie? Bo my bralismy 2 razy dziennie po 2 ml.

ja na razie też zostane przy Debridadzie i Lakcidzie (bierzmy 3 x po 2,5 ml) ale jesli to nie pomoze to hcętnie odkupię - dzięki ;)
Ale skoro sa efekty u Kate i u ciebie też to jestem pełna nadzieji

Kurde Kate dałabym sobie rękę uciąć że dziś 14 upsss - ale skucha ;D ;D ;D ;D

A+T+A bierzemy 3x2,5 ml tak jak głuszek

Głuszek nie skucha tylko macierzyństwo ;D ;D z 1 łatwo zrobić 4 he he (kiedyś to zrobiłam w pociągu ze swoją legitymacją kolejową zeby uratować swoją pupe ;D ;D ;D)

Ojejku dopiero teraz przeczytałam posty z ostatnich dni. Heksa mam nadzieję, że lekarz dzisiaj stwierdził, że wszystko dobrze z Natalką.
Ja nadal podejrzewam u mojej Ani skazę białkową i stopniowo będę odstawiać od piersi, bo nie mogę być cały czas na takiej diecie. Zauważyłam, że jak odstawiłam nabiał to skóra na buzi zaczęła się wygładzać i znikają wszelkie krostki.

no u mnie wlasnie nie jest tak rozowo, odstawilam caly nabial z 2 tygodnie temu a krostki jak byly tak sa :/

Ja wiem Głuszek, że chciałaś mnie ubiec w życzeniach dla Kate, ale Cię przejrzałam ;D ;D ;D

reklama
własnie Abryz rozgryzłas mnie - ale wiesz jhak jest - kto pierwszy ten lepszy.

Heksa i jak tamz tymi wynikiami??? DAj znać

Kropecka - może to nie skaza bialkowa

Trini - przykra sprawa- a moze warto jeszcze pobyć na takiej bezmlecznej diecie???? (choć wiem ze ciężko)

Do góry