reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

Ja już przed ciążą miałam małego hemoroida, byl na zewnątrz, ale to taki mały guzek i mi nie doskwierał.

Mimo, że miałam CC dosłownie wczoraj wyszły mi 3 guzki-są na zewnątrz, bolą i swędzą zarazem WRRRRRRRR:szok::wściekła/y:

Madziu jak je usiłuję włożyć do środka to i tak wyłażą :-(

Co jest skuteczne na te hemoroidowe paskudztwo ?????

reklama
u mnie juz dzisiaj troche lepiej, widac ze czopki i masc cos daja uffff, ale jeszcze do idealu brakuje.
Jak przestanie bolec to pomysle o wciskaniu, a podmywanie zamiast papieru super pomysl laski !!!

mnie juz kiedys pomogly czopki homeopatyczne AVENOC do tego mozna rowniez dokupic masc-naprawde swietnie dzialaja...przynajmniej mnie pomogly...tyle ze teraz sama nie moge sobie pomoc bo ich w domu nie mam a w UK ich nie widzialam...:-(

Etna trzymam kciuki za "Twoje hemoroidy":-p;-)Co do przeziebienia to gdzies czytałam ze mozna witamine c brac , ale czy cos jeszcze to nie wiem:sorry:

Etna trzymam kciuki za "Twoje hemoroidy":-p;-)Co do przeziebienia to gdzies czytałam ze mozna witamine c brac , ale czy cos jeszcze to nie wiem:sorry:
szkoda gadac z tymi h....mi :-(, dobrze ze na razie boli tylko przy:-( zalatwaiu
a na przeziebienie dostalam w aptece do ssania homeogene 9 i tamtum verde

reklama
a w koncu jaka masc masz?
pojde jutro kupic bo juz wysiadam przy zalatwianiu sie :zawstydzona/y:
Mam czopki "Procto-Hemolan" i maść "Aesculan". Maść na zew pomogla, do środka tez ja wciskam popoludniu bo czopki rano i wieczorem, zobaczymy jak bedzie dzisiaj z zalatwianiem bo to trzeci dzien ataku na te paskuy :cool2:, teraz mam wlasnie dolegliwosci w toalecie, no mowie zobaczymy dzisiaj. Pije duzo wody i dieta lekko strawna

Do góry