reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Gratulacje Kasianka!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
gratulacje Kasianka 
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Kasianka gratuluję 
A my chrzcimy prawdopodbnie 3 września, ale nie wiem jakie ubranko. Dziisaj idę do sklepu w centrum zobaczyć. Bo na internecie ogladałam to same garniturki były a to mi się nie podoba. A wasze dzieciaczki w co ubrane były ?
A my chrzcimy prawdopodbnie 3 września, ale nie wiem jakie ubranko. Dziisaj idę do sklepu w centrum zobaczyć. Bo na internecie ogladałam to same garniturki były a to mi się nie podoba. A wasze dzieciaczki w co ubrane były ?
magdalenaB
marcowa mama 06'
moje ubranko juz sie suszy 
wybralam: ogrodniczki, bluzeczke z dl.rekawem i kolnierzykiem, i mam jeszcze taka swietna muche biala i chyba mu ubiore
bo super jest. jutro generalna przymiarka i ostatnie poprawki
(jak przed slubem :laugh: )
mam dwa sweterki: jeden polarkowy z takim jedwabiem podszytym lub grubszy sweter z kapturem z akrylu to jeszcze zobaczymy na podode w sobote
aa i buciki mam bialutkie
wybralam: ogrodniczki, bluzeczke z dl.rekawem i kolnierzykiem, i mam jeszcze taka swietna muche biala i chyba mu ubiore
mam dwa sweterki: jeden polarkowy z takim jedwabiem podszytym lub grubszy sweter z kapturem z akrylu to jeszcze zobaczymy na podode w sobote
aa i buciki mam bialutkie
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Chwalisz się Magda chwalisz, a fotki gdzie?

magdalenaB
marcowa mama 06'
no dobrze! zalacze fotki jak tylko wszystko przygotuje
bo bluzeczka do prasowania poszla i jest malo reprezentacyjna ;D
a buciki to takie jak skarpetki: ze sciagaczem i malutkim kwiatkiem na przodzie innych fajnych nie znalazlam
a i wiecie co wkurzylam sie na te wszystkie sklepy z dzieciowymi rzeczami
wybralam sie w srode na poszukiwania bialego body lub koszulki z rekawkiem dlugim i kolnierzykiem i co?? nie znalazlam
kazdy patrzyl na mnie jak jakas dziwaczke :
no to pytam o biala czapeczke na 41 obwod gl. tez nie ma
no z kiatuszkami byly, ale bartkowi tego nie zaloze
alebo najlepsze: mowie babie ze szukam takich body pod ogrodniczki, na chrzest, wiec musza byc eleganckie... a ona mi przynosi takie cieniutki bielizniane i bezkolniezyka, zapinane z przodu na napy 8)
dopiero w 5-10-15 znalazlam koszulke ale w paski z niebieskim kolniezykiem (jest cala niebiesko-biala)
brrr!
bo bluzeczka do prasowania poszla i jest malo reprezentacyjna ;D
a buciki to takie jak skarpetki: ze sciagaczem i malutkim kwiatkiem na przodzie innych fajnych nie znalazlam
a i wiecie co wkurzylam sie na te wszystkie sklepy z dzieciowymi rzeczami
wybralam sie w srode na poszukiwania bialego body lub koszulki z rekawkiem dlugim i kolnierzykiem i co?? nie znalazlam
no z kiatuszkami byly, ale bartkowi tego nie zaloze
alebo najlepsze: mowie babie ze szukam takich body pod ogrodniczki, na chrzest, wiec musza byc eleganckie... a ona mi przynosi takie cieniutki bielizniane i bezkolniezyka, zapinane z przodu na napy 8)
dopiero w 5-10-15 znalazlam koszulke ale w paski z niebieskim kolniezykiem (jest cala niebiesko-biala)
brrr!
reklama
ja wogóle zauważyłam, że jesli chodzi o ubranka dla chłopców , to jest wybór delikatnie mówiąc niewielki jakby małym mężczyznom nie przysługiwał ładny ubiór :
, dobrze , że na zachodzie mają inne podejście niż nasze rodzime firmy i w zagranicznych rzeczach można wybierać, ja szukam bucików do chrztu cały czas, bo co wejde do sklepu , to pani pokazuje mi 10 par pięknych butków tyle że dziewczęcych, no przecież nie zestroję Maćka w buty w różowe różyczki :