K
kasiula matula
Gość
no madziu chłopaczek wiedział jak sie zachowac czuł co sie świeci to wolał sobie pospac 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KingaP pisze:ja żartowałam,
No przeciez farby w sklepach sa,nie..i pedzelki.. to mozna dzialac! ;DKingaP pisze:benita! a widziałaś niebieską różę???![]()
A ja w dodatku prawoslawna jestem...fionka pisze:nie bój się Benita może będzie dobrze , u nas w parafi księża nie robią żadnych problemów, my mamy ślub kościelny ale ja z ciekawości zapytałam księdza co by było gdybyśmy nie mieli, to mi powiedział, że on dziecko ma chrzcić a nie oceniać morale rodziców![]()
fionka pisze:nie bój się Benita może będzie dobrze , u nas w parafi księża nie robią żadnych problemów, my mamy ślub kościelny ale ja z ciekawości zapytałam księdza co by było gdybyśmy nie mieli, to mi powiedział, że on dziecko ma chrzcić a nie oceniać morale rodziców![]()
Wiem Iwosz, juz kiedys pisalas.Pewnie sie ktos znajdzie kto bez problemu ochrzci moje dziecko,ale i tak mam juz treme i caly czas sie tylko namawiam zeby zaczac juz szukac i nici z tym.Jakos nie moge sie zabrac do tego..iwosz pisze:Benita - moja mama jest prawosławna i w dodatku nie maja z tatą ślubu kościelnego i ochrzcili trójkę swoich dzieci - a to przecież sporo lat temu było...