K
kasiula matula
Gość
no madziu chłopaczek wiedział jak sie zachowac czuł co sie świeci to wolał sobie pospac 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
KingaP pisze:ja żartowałam,
No przeciez farby w sklepach sa,nie..i pedzelki.. to mozna dzialac! ;DKingaP pisze:benita! a widziałaś niebieską różę???![]()
A ja w dodatku prawoslawna jestem...fionka pisze:nie bój się Benita może będzie dobrze , u nas w parafi księża nie robią żadnych problemów, my mamy ślub kościelny ale ja z ciekawości zapytałam księdza co by było gdybyśmy nie mieli, to mi powiedział, że on dziecko ma chrzcić a nie oceniać morale rodziców![]()
fionka pisze:nie bój się Benita może będzie dobrze , u nas w parafi księża nie robią żadnych problemów, my mamy ślub kościelny ale ja z ciekawości zapytałam księdza co by było gdybyśmy nie mieli, to mi powiedział, że on dziecko ma chrzcić a nie oceniać morale rodziców![]()
Wiem Iwosz, juz kiedys pisalas.Pewnie sie ktos znajdzie kto bez problemu ochrzci moje dziecko,ale i tak mam juz treme i caly czas sie tylko namawiam zeby zaczac juz szukac i nici z tym.Jakos nie moge sie zabrac do tego..iwosz pisze:Benita - moja mama jest prawosławna i w dodatku nie maja z tatą ślubu kościelnego i ochrzcili trójkę swoich dzieci - a to przecież sporo lat temu było...