nimfii
nadzieja umiera ostatnia
anek wiesz ja juz nie biore tej opcji pod uwage zeby chrzestni zajmowali sie moimi dziecmi gdyby nam cos sie stalo.... Dla mnie jedyna odpowiednia osoba do tego w razie czego bylaby moja mama...
Ale mnie chodzi wiesz o sam fakt ze u nas z chrzestnymi krucho ;-)
Ja nie mam rodzenstwa a maz ma tylko siostry. Dla starszego syna bralismy chrzestnych tylko z jego rodziny. Dla Kuby chcielismy wziasc moja kuzynke ktora bardzo sie ucieszyla z tego a jednak ona mieszka w USA i nie da rady przyjechac w tym roku
A wiec najpewniej wypadnie na to ze wezmiemy siostre meza i jej meza na chrzestnych... Tylko nie wiem ktora siostre bo mamy dwie do wyboru
Mąż ma w sumie 5 siostr
ale wg mnie tylko dwie z nich odpowiadaja kryteriom
i na dodatek one sa bliźniaczkami wiec wybor trudny!
Tak czy inaczej rodzina meza jest głęboko praktykujaca w wierze, wiec sa oni świetnym materiałym na chrzestnych. Wiare katolicka to przekarza dzieciom ze 200razy lepiej niz ja

Ale mnie chodzi wiesz o sam fakt ze u nas z chrzestnymi krucho ;-)
Ja nie mam rodzenstwa a maz ma tylko siostry. Dla starszego syna bralismy chrzestnych tylko z jego rodziny. Dla Kuby chcielismy wziasc moja kuzynke ktora bardzo sie ucieszyla z tego a jednak ona mieszka w USA i nie da rady przyjechac w tym roku
A wiec najpewniej wypadnie na to ze wezmiemy siostre meza i jej meza na chrzestnych... Tylko nie wiem ktora siostre bo mamy dwie do wyboru
Mąż ma w sumie 5 siostr
ale wg mnie tylko dwie z nich odpowiadaja kryteriom Tak czy inaczej rodzina meza jest głęboko praktykujaca w wierze, wiec sa oni świetnym materiałym na chrzestnych. Wiare katolicka to przekarza dzieciom ze 200razy lepiej niz ja

nas sie nawet nie pytal jak i z kim chrzestni zyja.