Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niestety mogę się podpisać pod szczęśliwą i co do pierwszej i drugiej części wypowiedzi...o 36 to pomarzyc moge...
ale żakiet super! ale co a brzuchem który sie bedzie wylewał spod niego ?![]()

I ja mam kłopot aby dwójkę znaleźć ... a 4-ka to jakieś szaleństwo:-).
Byliśmy u księdza dopytac o szczegóły chrztu - niby wszystko wiedzieliśmy ale np.nie zdawalam sobie sprawy że osoba rozwiedziona (tzn. bez rozwodu kościelnego) nie może być brana pod uwage. I du..a blada - już kompletnie nie mam pomyslu kogo poprosić.[/QUO
WITAM. PODCZYTUJE TEN WATEK BO U NAS CHRZEST W TYM TYGODNIU.PATEWKA ,JA TEZ MIALAM PROBLEM Z CHRZESTNYMI I OKAZALO SIE,ZE MOZE BYC JEDNA OSOBA.TROCHE GLUPIO ALE NIE MA WYJSCIA TO TRZEBA Z JEDNYM ZROBIC.

U mnie było tak:szatkę kupowała chrzestna,świecę chrzestny a ubranko wedle życzeniaA właśnie dziewczyny jak to jest..... czy nie powinna matka chrzestna kupić ubranka chrześniakowi????![]()
I powiedzcie mi co tak tradycyjnie chrzesnty powinnien dać jako prezent, bo u mnie chrzesntym jest mojej siostry mąż i tak ona mnie podpytuje co chcemy i sama nie wiem![]()

tradycyjnym prezentem jest łyżeczka żeby dziecko głodu nigdy nie zaznało.Kupuje się też smoczki i grzechotki srebrne...