reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

Po prostu ja chyba malo zdolna :-D
Poza tym mi zalezy na szybkosci (ja z tych niecierpliwych;-))a szybciej mi wychodzi moje wiazanie ;-) latwiej mi sie rozklada poly na plecach aby bylo wygodnie i nie musze zgadywac ile ma byc miejsca dla dziecka, bo robie to z dzieckiem na sobie ;-)
Powstrzymuje sie sila zeby tkanej nie kupic:zawstydzona/y: nie ma kasy, chrzciny trzeba zrobic i ur Julki, a ja tu o tkanych marze:zawstydzona/y:

Iza ja pralam od razu przed pierwszym uzyciem, bo takie jest zalecenie w instrukcji. Po praniu chusta jest bardziej miekka, tak mi sie wydaje...

reklama
Dziunka zrobisz chrzciny, mała dostanie kaskę jakąś na pewno to jej kupisz chuste!!! ;-):-):tak:

Po prostu ja chyba malo zdolna :-D
Poza tym mi zalezy na szybkosci (ja z tych niecierpliwych;-))a szybciej mi wychodzi moje wiazanie ;-) latwiej mi sie rozklada poly na plecach aby bylo wygodnie i nie musze zgadywac ile ma byc miejsca dla dziecka, bo robie to z dzieckiem na sobie ;-)
Powstrzymuje sie sila zeby tkanej nie kupic:zawstydzona/y: nie ma kasy, chrzciny trzeba zrobic i ur Julki, a ja tu o tkanych marze:zawstydzona/y:

Iza ja pralam od razu przed pierwszym uzyciem, bo takie jest zalecenie w instrukcji. Po praniu chusta jest bardziej miekka, tak mi sie wydaje...
barzij miekka czyli rozciagliwa?
ja nie mogłam dłuzej czekac, wiec cwicze na nieupranej :zawstydzona/y: ale nawet jakby nie trzeba było prac, to i tak musze, bo juz zarzygana :baffled::-)

a propos marzen - a o jakiej marzysz?:cool2:

ja nie mogłam dłuzej czekac, wiec cwicze na nieupranej :zawstydzona/y: ale nawet jakby nie trzeba było prac, to i tak musze, bo juz zarzygana :baffled::-)

a propos marzen - a o jakiej marzysz?:cool2:

Nie wiem :szok: o tkanej po prostu:-D wogole to marzy mi sie nosic mloda na biodrze ale ona jest jeszcze o wiele za mala:-D
Czytalam ze Nati pasiak i Llamb tkane sa dobre i tanie.

więc po przeczytaniu waszych postów obejrzeniu filmiku tego: Chusta Wiązana Elastyczna stwierdziłam że muszę spróbować tej chusty i kupiłam od pentelki chustę:-):-) i muszę powiedzieć że jest to rewelacja - ale na spacery i tak będę chodzić z buzzem:-D:-D i tak myślę że jak mi się to nie znudzi to kupię sobie na wiosnę piękną tkaną chustę:-):-)

Załączniki

• 2010_0108040045.JPG
    2010_0108040045.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 2010_0108040049.JPG
    2010_0108040049.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
więc po przeczytaniu waszych postów obejrzeniu filmiku tego: Chusta Wiązana Elastyczna stwierdziłam że muszę spróbować tej chusty i kupiłam od pentelki chustę:-):-) i muszę powiedzieć że jest to rewelacja - ale na spacery i tak będę chodzić z buzzem:-D:-D i tak myślę że jak mi się to nie znudzi to kupię sobie na wiosnę piękną tkaną chustę:-):-)

o matko... w pierwszej chwili zaczęłam się zastanawiać, kiedy ja wysłałam tego maila :-D:-D toż to dokladnie moja strategia :-)

Do góry