reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

daj jakis link. Co kupiłaś?
Kolor, firm, szczegóły!!! ;-)

Firma Kari Me, z tego co tu widze bardzo popularna. kolor niebieski (ciemny)
Kari Me baby carriers

Kupilam uzywana na ebayu, na zdjeciu nic nie widac bo chusta jest poskladana i tyle wiec nie wstawiam fotki heh.

ponad 90% bawelna, przynajmniej tak pisze na stronce no i niby ma wiele nagrod...

nie zwracalam wiekszej uwagi na szczeguly bo jezeli nam nie spasuje to poprostu sprzedam... chetnych nie brakuje...

reklama
no- miala mieć 3,5% elastanu, a ma 5%, i jest bardzo rozciągliwa.. no i jak ją mocno naciągam, to brzegi nie wracają do pierwotnego kształtu, tylko już - choć używam dopiero kilka dni - zrobiły się takie "fale"..
no oczywiście nie spodziewałam się za tę cenę czegoś super, kupiłam ją jako pierwszą chustę, żeby sprawdzić, czy nam się w ogóle chustowanie wiązane spodoba :tak:
żal mam tylko o tę zawartość elastanu... inaczej w opisie oferty, a inaczej na wszywce :baffled:

Moja LennyLamb sie nie "odksztalca" a nosimy na okraglo... Nawet nie wiedzialam ze tak sie moze stac :confused:

Iza to co proponujesz kupic? Wiesz ja nie lubie dziadostwa, wole dolozyc i byc zadowolona na 100%.

Lenny Lamb, na poczatek super i nie drogo - 139zl chyba bez wysylki. 100% bawelny, nosze codziennie i nic sie z nia nie dzieje.

Ja dziś zamotałam pierwszy raz małego w pentelkę no i szczęśliwy to on nie był :-( ale mam nadzieję że małymi kroczkami go przekonam bo marzą mi się góry na lato a z wózkiem to byłaby mordęga :errr:

Dziewczyny na chustoforum doradzają powoli oswajać malucha i nic na siłę żeby juniora nie zrazić na dobre.

Dziunka śliczna ta chusta przypomina tęczę a widok tęczy zawsze mi poprawia nastrój :-) nie dziwne że się zakochałaś podobno chusty uzależniają jak narkotyk ;-)

Jade jutro (jak nie stchorze :-D) na spotkanie Klubu Kangura do Gdanska. Glupio tylko ze sama z Asia :-(

Upatrzylam sobie tkana - dziewczyny mowia ze bardziej miekka i delikatniejsza od zwyklych tkanych:
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem, rozmiar L - LennyLamb.com

Normalnie sie w niej zakochalam od pierwszego wejrzenia, no i nie az tak droga choc i tak duzo i musze zbierac...
dziunka- ja pochodze z okolic Gdanska i na lato bede w pl wiec jakbys miala ochote na mini zlot listopadowek to ja chetna:tak:;-)

Jade jutro (jak nie stchorze :-D) na spotkanie Klubu Kangura do Gdanska. Glupio tylko ze sama z Asia :-(

Upatrzylam sobie tkana - dziewczyny mowia ze bardziej miekka i delikatniejsza od zwyklych tkanych:
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem, rozmiar L - LennyLamb.com

Normalnie sie w niej zakochalam od pierwszego wejrzenia, no i nie az tak droga choc i tak duzo i musze zbierac...

z bambusem? o matko, trzebaby jakieś materiałoznawstwo zaliczyć :confused:

Ja dziś zamotałam pierwszy raz małego w pentelkę no i szczęśliwy to on nie był :-( ale mam nadzieję że małymi kroczkami go przekonam bo marzą mi się góry na lato a z wózkiem to byłaby mordęga :errr:

Dziewczyny na chustoforum doradzają powoli oswajać malucha i nic na siłę żeby juniora nie zrazić na dobre.
mó tez na poczatku nie był zachwycony, a teraz to najchetnej by tylko w chuście spał. Troche go odzwyczajam obecnie, bo z anic go nie moglam odłożyc, bo zaraz się budził i darl chuścioszek kochany.

Jutro koniecznie zdaj relację!
Chusta sliczna :-)
a co CI jeszcze ciekawego doradzaly? Może link to poczytam sobie? bo znaim znajde...

z bambusem? o matko, trzebaby jakieś materiałoznawstwo zaliczyć :confused:
wyczytalam,z ę bambus działa antybakteryjeni
myslicie, z emożna wtedy dzieciaka nie myć :confused:;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyczytalam,z ę bambus działa antybakteryjeni
myslicie, z emożna wtedy dzieciaka nie myć :confused:;-):-)

o, to moze w takiej chuscie pozbyłabym sie nerwicy - jak Gaja zaczyna bulgotac w chuscie, to ja NATYCHMIAST próbuje nas oswobodzić - jakos w chuscie pieluszka jt tak blisko dziecka ze nie wchłania kup :baffled::-D

reklama
no to mam szczęście bo mały robi kupę raz na 3 dni zawsze w nocy więc raczej na chustę nie trafi (nerwica mi nie grozi, no przynajmniej z tego powodu :-D)

Do góry