reklama
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie
czy ta kobitka z allegro co sprzedaje pentelke nie sprzedaje tez polary dla chustomam do 100zl? na wiosne to mozna taki

http://www.allegro.pl/item889471557_pentelka_kurtka_bluza_polar_m_dla_chustomam.html
czy ta kobitka z allegro co sprzedaje pentelke nie sprzedaje tez polary dla chustomam do 100zl? na wiosne to mozna taki
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M dla CHUSTOMAM !!! (889471557) - Aukcje internetowe Allegro
tak tak, ale ja chce cos uniwersalnego, zeby - jak zdejme dziecko - wyglądało normalnie...a ten pentelki nie spełnia tego warunku...i nie ociepla dzicka na plecach, a ja chce tak nosic tak tylko sie da

D
dziunka24.
Gość
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używanąbo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam
no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam
![]()
Drogo
Ja nawet nie mam co myslec ze moze dam, bo nie dam, bo nie mam
A z tym polarem masz racje
nie mozna na plecach... nie pomyslalam o tym 
A
aga4444
Gość
fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podobatu masz różne fasony Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
malina myslisz, ze taką dużą znajdziesz?
taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używanąbo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam
no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kilolek
podwójna listopadowa mama
to tak smao jak chusty - kupuja po 250 a sprzedają po 200fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podoba
taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm
A
aga4444
Gość
nooto tak smao jak chusty - kupuja po 250 a sprzedają po 200
to się w ogóle nie opłaca wolę już dołożyć i mieć nowe (chociaż bym miała łamać taką chustę miesiąc to bym używanej przy tej różnicy nie kupiła
Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścilia poza tym to dzień babci.
już się nie wybieram
.... katar leczę 

L4dY-bIrd
doula
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie
Izo zobacz u Bushido w sklepie .Ania ma taniej te kurtki Suses Kinder .
www.pieluszkoland.pl
mam taką i faktycznie jest rewelacyjna. Dużym plusem ejst to że jest wielosezonowa i starcza do 3-4 letniego dziecka na plecy .
Plusem jest tez to ze mozes chodzić w niej bez dziecka i nie wyglądasz jak wór na kartofle
Materiał bardzo dobrego gatunku .Kurta bardzo ciepła.
reklama
Podziel się:

a poza tym to dzień babci.