reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700 :baffled:
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie

czy ta kobitka z allegro co sprzedaje pentelke nie sprzedaje tez polary dla chustomam do 100zl? na wiosne to mozna taki:tak:
http://www.allegro.pl/item889471557_pentelka_kurtka_bluza_polar_m_dla_chustomam.html

:nerd:
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używaną :tak: bo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam :baffled: no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam :cool2:

Drogo :baffled: Ja nawet nie mam co myslec ze moze dam, bo nie dam, bo nie mam :-p A z tym polarem masz racje :szok: nie mozna na plecach... nie pomyslalam o tym :baffled:

tu masz różne fasony Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci

malina myslisz, ze taką dużą znajdziesz?
fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podoba
:nerd:
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używaną :tak: bo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam :baffled: no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam :cool2:
taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podoba

taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm
to tak smao jak chusty - kupuja po 250 a sprzedają po 200

Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścili :zawstydzona/y:a poza tym to dzień babci.

już się nie wybieram:sad:.... katar leczę :growl::angry::angry::angry::angry:

Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700 :baffled:
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie

Izo zobacz u Bushido w sklepie .Ania ma taniej te kurtki Suses Kinder .
www.pieluszkoland.pl

mam taką i faktycznie jest rewelacyjna. Dużym plusem ejst to że jest wielosezonowa i starcza do 3-4 letniego dziecka na plecy .
Plusem jest tez to ze mozes chodzić w niej bez dziecka i nie wyglądasz jak wór na kartofle;) wszystko dopasowane .
Materiał bardzo dobrego gatunku .Kurta bardzo ciepła.

reklama
Do góry