aaaaaa, skasowalo mi postajeśli widziałąś moje zdjęcie z żółciutkim plecaczkiem, to ten plecaczek jest właśnie ze storcza zrobiony, o długości 4,1 :-) kieszonkę z niego też zrobię, ale wiążę ją z tyłu, na przełożenie poł do przodu już za krótka , a 2x swobodnie... nosze rozmiar 40/42 :-)
jeśli ANna jest w dobrej cenie, o podobają ci się kolorki, to kupuj batychmiast![]()

zdjecie widzialam, moj tez widzial :-) zarazil sie chustami,ale sam nie nosi jeszcze, musimy poczekac na operacje :-(
chusta droga, z przesylka startuje od £50,ale zobaczymy.... mialam kupic cos na allegro,ale potem pomyslalam,ze nawet tansza chusta z przesylka do uk wyjdzie drogo

a dzis pokazalismy sie na miescie
ale byla sensacja. pojechalismy samochodem, bo nogami samo dojscie i powrot to godzina,a dzis bardzo goraco.w zwiazku z tym mam pytanie: jak sobie radzicie z chustami w upaly? mala byla ubrana w body, rajtki i bluzeczka z dlugim plus czapeczka na slonce.po rozmotaniu byla nieco spocona w okolicy brzuszka,a raczej pieluchy (ale nie zesikana). wydaje mi sie,ze bylo jej troche za goraco,a bylo moze z 20 - 22 st (ja w krotkim rekawku,ale ja jestem zmarzluch). mysle,ze nastepnym razem pojdzie w bodziakach plus skarpetki plus czapeczka.
, jakoś normalnej się boję że sobie z wiązaniem nie poradzę