Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aza - a czemu wybrałaś akurat to nosidło?
szkoda, że z nami nie pogadałaś wcześniej, opowiedziałybyśmy ci conieco o tym, czemu lepiej żeby nosidło nie było usztywnione, i co to jest nosidło ergonomiczne.. pisałas, że rozważaliście kupno chusty, a są nosidła, któe jednocześnie nie są chustą, ale kręgosłup i bioderka ustawione są fizjologicznie czyli jak w chuście, i jednoczesnie mają zalety nosidła, czyli szybko się je wiąże, lub zapina.Jakoś najbardziej mi sie podobało a poza tym jest usztywnione i jest śliniaczek))... Pewnie słabe wytłumaczenie ale po długich poszukiwaniach i mi i mężowi najbardziej pasowało...
znalazlam na ebayu chuste storchenwiege anna)
Baby Wrap Sling Storchenwiege Anna 4.2m New Woven on eBay (end time 02-May-10 19:32:53 BST)
pytanie czy 4,2 m to nie za krotka? nosze rozmiar 38 w porywach do 40

ee, myślałam, że coś nowego... ;-)
A nie mam pojecia, ale jutro kolejne spotkanie wiec sie dowiem![]()
Fajne to wiązanie na pleckach, ale strasznie nisko dzidzia jest, ja Cię dziunka podziwiam, że ty zasuwasz taki kawal drogi na te dwa spotkania dzien po dniuA my dzis na spotkaniu klubu kangura w koncu wyprobowalysmy KANGĘ. Oto fotka (slabej jakosci bo niestety telefonem, zapomnialam aparatu). Zobacz załącznik 239332
Wrazenia? DziwneZupelnie inaczej jak w plecaku. Kanga jest cieniutka (mysle ze idealna na upaly) wiec od razu balam sie ze zaraz sie podrze przy dociaganiu, lub rozedrze pod Joasia
Ale one sa niesamowicie mocne chyba jednak
Ogolnie fajnie, choc wyobrazalam to sobie troszeczke inaczej. Mala tez zbytnio zachwycona nie byla...
Wiesz, dla mnie to wystarczajace powody aby nie nosic w pouchu na plecach. Wiecej ich nie potrzebuje![]()