reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

jeśli widziałąś moje zdjęcie z żółciutkim plecaczkiem, to ten plecaczek jest właśnie ze storcza zrobiony, o długości 4,1 :-) kieszonkę z niego też zrobię, ale wiążę ją z tyłu, na przełożenie poł do przodu już za krótka , a 2x swobodnie... nosze rozmiar 40/42 :-)
jeśli ANna jest w dobrej cenie, o podobają ci się kolorki, to kupuj batychmiast :-D
aaaaaa, skasowalo mi posta :wściekła/y::wściekła/y:

zdjecie widzialam, moj tez widzial :-) zarazil sie chustami,ale sam nie nosi jeszcze, musimy poczekac na operacje :-(

chusta droga, z przesylka startuje od £50,ale zobaczymy.... mialam kupic cos na allegro,ale potem pomyslalam,ze nawet tansza chusta z przesylka do uk wyjdzie drogo:baffled:

a dzis pokazalismy sie na miescie :-D ale byla sensacja. pojechalismy samochodem, bo nogami samo dojscie i powrot to godzina,a dzis bardzo goraco.w zwiazku z tym mam pytanie: jak sobie radzicie z chustami w upaly? mala byla ubrana w body, rajtki i bluzeczka z dlugim plus czapeczka na slonce.po rozmotaniu byla nieco spocona w okolicy brzuszka,a raczej pieluchy (ale nie zesikana). wydaje mi sie,ze bylo jej troche za goraco,a bylo moze z 20 - 22 st (ja w krotkim rekawku,ale ja jestem zmarzluch). mysle,ze nastepnym razem pojdzie w bodziakach plus skarpetki plus czapeczka.

reklama
do mnie za jakies 2-3 tygodnie doleci testowa kółkowa didek indio.. ale pewnie nie zmieni mojej opinii... zobaczymy. moze magia marki zrobi swoje.

właśnie kupiłam i testuje chustę bez wiązania :tak: , jakoś normalnej się boję że sobie z wiązaniem nie poradzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tu nie muszę o tym myśleć ;-)

Załączniki

• IMG_0943.jpg
    IMG_0943.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 52
właśnie kupiłam i testuje chustę bez wiązania :tak: , jakoś normalnej się boję że sobie z wiązaniem nie poradzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tu nie muszę o tym myśleć ;-)
fajnie (chociaz przyznaję, mało widze, bo mi monitor lata...). A nie zsuwa ci się jak chodzisz? tzn tak do środka żeby nózki sie prostowaly?

na moje oko to samo ;-) przymierzasz sie do zakupu?
no właśnie też tak mi się wydaję tylko że w jednej aukcji jest to plastikowe zapięcie pokazane a w drugiej nie ma o tym ani słowa:zawstydzona/y:
no przymierzam się chyba ja nie umiem zdecydować czy chusta czy takie nosidło czy co :-:)-:)-:)-(
ANIA ja nie widzę co to masz fajnego?? taka jakby podwójna chusta??

fajnie (chociaz przyznaję, mało widze, bo mi monitor lata...). A nie zsuwa ci się jak chodzisz? tzn tak do środka żeby nózki sie prostowaly?
póki co niezauważyłam żeby sie coś takiego działo ;-)
no właśnie też tak mi się wydaję tylko że w jednej aukcji jest to plastikowe zapięcie pokazane a w drugiej nie ma o tym ani słowa:zawstydzona/y:
no przymierzam się chyba ja nie umiem zdecydować czy chusta czy takie nosidło czy co :-:)-:)-:)-(
ANIA ja nie widzę co to masz fajnego?? taka jakby podwójna chusta??
masz linka do aukcji Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1003637162) - Aukcje internetowe Allegro tam jest więcej zdjęć i lepiej widać , póki co jestem zadowolona , a kupiłam to w sumie po to że na lotnisku muszę nadać wózek jako bagaż i tak mi będzie małego wygodniej nosić ;-)

dziunka przymierzała ono i bardzo chwalila
ja bym raczej kupila od producenta. Swoją drogą trochę dziwne, ze producent ma droższe niż ten drugi sprzedawca

reklama
aaaaaa, skasowalo mi posta :wściekła/y::wściekła/y:

zdjecie widzialam, moj tez widzial :-) zarazil sie chustami,ale sam nie nosi jeszcze, musimy poczekac na operacje :-(

chusta droga, z przesylka startuje od £50,ale zobaczymy.... mialam kupic cos na allegro,ale potem pomyslalam,ze nawet tansza chusta z przesylka do uk wyjdzie drogo:baffled:

a dzis pokazalismy sie na miescie :-D ale byla sensacja. pojechalismy samochodem, bo nogami samo dojscie i powrot to godzina,a dzis bardzo goraco.w zwiazku z tym mam pytanie: jak sobie radzicie z chustami w upaly? mala byla ubrana w body, rajtki i bluzeczka z dlugim plus czapeczka na slonce.po rozmotaniu byla nieco spocona w okolicy brzuszka,a raczej pieluchy (ale nie zesikana). wydaje mi sie,ze bylo jej troche za goraco,a bylo moze z 20 - 22 st (ja w krotkim rekawku,ale ja jestem zmarzluch). mysle,ze nastepnym razem pojdzie w bodziakach plus skarpetki plus czapeczka.

Kochana, pamioetaj ze nozki i glowka musza miec cieplej. Jak jest cieplo mozesz ubrac np body i do tego getry-tylko nie rajstopowe, o cos takiego: Cudne GETRY do pieluch i chust oraz PANTY - nowe źródło - nowe ceny pant hurtowe i detaliczne! Wszystko DOSTĘPNE OD RĘKI! Post 1 -aktualne zdjęcia i dostępność! i skarpety. No chyba ze letnie upaly :)

do mnie za jakies 2-3 tygodnie doleci testowa kółkowa didek indio.. ale pewnie nie zmieni mojej opinii... zobaczymy. moze magia marki zrobi swoje.

Mi indio sie nie podobalo, dopoki sie w nie nie omotalam ;)

Nie przymierzalam ONO ale widzialam jak Tatus na KK mial je na sobie i fajnie wygladalo. Ale ze Manduca nie przypadla mi do gustu to pewnie inne nosidla tez nie przypadna, no chyba, ze chustomt.

Do góry