reklama

chusty

miałam zdać relacje z chustowego spotkanka - zatem było fajnie, pokaz wiązania i nawet mi hankę wsadzili i wypróbowali kieszonkę a mała się uspokoiła - co dobrze wróży ;) teraz poluje na allegro na chuste nati jakas lekko uzywana, tylko mam problem z rozmiarem bo doradzono mi na 5,2m a te z drugiej reki w większosci 4,7. Larvunia, evka jakie wy macie ? Nie chce nosić małej długo, myśle tak do roczku i już, potem będzie biegać sama.
Cyba tych tanich, nieznanych firm nie ma co kupować, jak myślicie?

reklama
icak ja ma 4,7 i jest oki :tak:
wiecie co nie wiarze malej w chuscie na razie, kurde ja siedze w domu prawie naga i mi goraco a co dopiero w chuscie z mloda... niech te upaly sie skoncza to bede wiazac dalej, bo jestem zadowolona :tak:
Jak mezus bedzie do pracy na dluzej wychodzil to zaczne tez mloda wiazac i z psem wychodzic :tak: zawsze to latwiej niz z wozkiem sie tarabanic z 15 min zanim wyjde ;-)
ale obiecuje foteczke... tylko nie wiem kiedy kurde :sorry2:

icak rob jak uwazasz, ale ja polecam tylko nati bo ja mam ;p a duzo tez sie naczytalam o tych nei firmowych i odradzam.

dzięki larvuniu też się naczytałam i zostaje przy nati (rozmyślałam jeszcze nad rapalu, też znane ale grubsze bardziej jesienno-zimowe). A jaki nosisz rozmiar ubrań, bo w opisie jest że 4,7m starcza do rozmiaru 42, a ja właśnie mam 42 :cool: i sie waham czy nie 5,2m. Mam upatrzoną fajną na allegro, zobaczymy czy sie uda wygrać aukcje - jeszcze 3 dni...
Czekamy na chustowe zdjęcie z Misialinką w środku :tak:

zalezy jaka firma, ale ogolenie 42 puki co... dobrze sie czuje w tym rozmiarze, choc pewnie i w 40 tez bym wlazla, ale mam wrazenie ze za duzy brzuch jeszcze mam ;-) 68-70kg zalezy jaka waga hehehe ;-) a wzrostu mam 164 ;-)
mi starcza 4,7 w zupelnosci...

DSC09444.JPG
DSC09447.JPG
DSC09448.JPG
DSC09449.JPG

bokiem mi sie ukladala z buzka bo glodna juz byla i cycka szukala a do zdjecia cycka nie wyciagne :-p;-) Ale ogolnie my tak sie chustujemy :tak: Jak wieje wiatr na dworze to mozna te jedna warste zewnetrzna naciagnac tez na glowke bardziej.
No i ja tu slabo zwiazalam, powinnam bardziej chuste ulozyc, wyrownac... nie jest to doskonale zawiazanie ;p

DSC09454.JPG
DSC09451.JPG

Ostatnia edycja:
larvunia super :-) widze ze masz kolor capri, też na niego poluje z pasiaków lub na savannah.
Czy to pierwsze wiązanie do kołyska? bo niżej już widze kieszonkę - powalają mnie te nózie wystające w tej opcji - są takie hmm do schrupania :-)
Chustujcie się często, ale w te upały to chyba dla maluszka tylko bodziak a my saute :-p- inaczej spłynąć potem można

P.S. nasze dziewczęta widze równo się starzeją :-)

Ostatnia edycja:
larvuniu pięknie! Ja jutro będę testować chustę od kolezanki ale akurat ona niezbyt mnie przekonuje (chusta, nie koleżanka:). Jeśli mi się nie spodoba to też zamawiam nati.

larvuniu super zdjęcia. Ja też zastanawiam się nad chustą. Boję się tylko, że nie będę umiała jej wiązać. No i nie wiem, jaki rozmiar, bo ja mam 155 cm wzrostu, a mój mąż 183. No i spora różnica wagi, bo waży 2x więcej niż ja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry