reklama

chusty

mi się wydaje, że chodzi o to, że przy noszeniu dziecka w chuście ciężar jest bardziej rozłożony na "cały" kręgosłup, a przy noszeniu dziecka na rękach pewne partie są bardziej obciążone... jest w tym jakaś logika?

reklama
Drogie dziewczynki bardzo proszę o opinie mamuś które korzystają z chust.Sama zastanawiam się coraz bardziej nad zakupem takiej chusty bo moje dzieciątko mogłoby wiecznie wisieć na moich rękach a ja nie mogę nic zrobić...:(Może jakieś linki jakie chusty macie...
Dzięki:*

Ktatmisz ja korzystam z chusty hoppediz light. Jest bardzo cienka, także na lato jest super :-)
Jest droga, ale naprawdę warta swojej ceny. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. W zestawie z tą chustą dostałam książeczkę z instrukcjami wiązań. Same wiązania nie są trudne, wystarczy kilka razy poćwiczyć.

Aha i proponuję Ci nie kupować chusty za 50-100 zł, bo tylko szkoda pieniędzy. Lepiej trochę dołożyć i kupić firmową :-)

Chusta Hoppediz LIGHT 4,6 m WZORY DO WYBORU Wa-wa (1625935927) - Aukcje internetowe Allegro

ja tz odradzam kupowania tych chust za 50 zl :sorry2:
ja mloda dwa razy wiazalam w chuscie (po domu) juz ale cos sie denerwuje w niej, nie wiem o co jej chodzi
dzis chcialam isc na spacer w chuscie, ale nie mialam okazji i przekladam spacer na jutro :tak:
zdam relacje jak sie sprawuje moja :tak: wiazac juz umiem z zamknietymi oczami "kolyska w koali" :-)

Oooo wreszcie ruszył temat chust :) ja dziś kupuję tą NATI -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA, OKAZJA!! (1690183238) - Aukcje internetowe Allegro najbardziej popularną. O kółkowych słyszałam bardzo sprzeczne opinie. Moja znajoma mówi, że próbowała nosić w niej synka, ale wciąż bała się, ze ta chusta się wywinie i mały wypadnie...nie wiem. Musiała i tak go podtrzymywać. A przy tradycyjnej...tu się zwiąże, tu naciągnie i będzie gitara ;) A jeśli książę raczy nie okazać entuzjazmu z nowego zakupu...wystawimy na allegro...niech idzie w świat :)

we wtorek ide na spotkanko chustowe (chyba głównie przedstawiają nati) i podpatrze co i jak, bo Hanka jest straszną przylepą, o łóżeczku możmy zapomnieć, nawet śpi wtulona we mnie, jak tylko się odsunę już koniec drzemki, więc chusta mogłaby pomóc zrobić cokolwiek w domu i może ulżyłaby w kolkach :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry