reklama

chusty

reklama
Ja jestem takie same beztalencie jak Aestima odnośnie wiązania. Poza tym jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy - jeśli chodzi o klasyczne chusty - lato, upał, a człowiek nadziewa na siebie jeszcze tyle i to warstw materiału :eek:. No i ja zamierzam nosić Młodą w chuście tylko w to lato, później i pora roku niezbyt pasująca no i siły pewnie nie będę miała.

Ostatnia edycja:
Super. Larvunia to Ty wypróbuj i powiesz co i jak :) ja też chyba zostanę przy Nati. Ale jak to ja, twierdzę, że jeszcze jest czas, więc na mega zakupy czekam do maja :)

larvunia
Super ta chusta, tez bym tak chciała i jak z Amela na plac zabaw to wygodniej by mi było ale mam słaby kregosłup. Latem to już wogóle tego nie widze jak upał, nie zamierzam chodzic na spacery w południe ale to juz przy 20 stopniach by mnie grzało, a ja to zimonlubna jestem . A jak by trzeba bylo nakarmic na spacerze malucha to juz wogóle.

Przy meli miałam coś takiego Carrycot INFANT chusta nosidełko bawełna 0-15kg (1441832728) - Aukcje internetowe Allegro
i własnie wtedy odkryłam moj slaby kregosłup, urzyałam moze z trzy razy i sprzedałam.

ja kupowac bede te chuste bardziej na lesne spacerki (tam przewaznie cien a lasow na okolo mam pelno) , a tak juz najwazniejsze dla mnie to zejscie na dol z 3 pietra np do samochodu czy nawet po wozek do piwnicy z Marcelkiem, Coreczka, psem i np torba z pieluchami i piciem ;-) Zawsze to latwiej.
No i do lekarza z wozkiem nie bede sie targac, tylko chop do auta w chuscie, z auta w chuscie do lekarza tez latwiej ;-)
A tak na spacer wokol bloku to w wozku bedzie mala, no bo przynajmniej sie z malym pobawie w piachu a mloda bedzie smacznie spac w wozku w cieniu ;p Z reszta ja chce sprobowac tej chusty... ja lubie byc blisko z dziecmi :-)

Ostatnia edycja:
Mgordon właśnie chusta...ale ta z lepszych...odciąża kręgosłup. ja też należę do zimnolubnych i upały mnie przerażają, ale podpisuje się obiema rękoma pod tym co napisała Larvunia: spacer do lasu...po co targać wózek, szybko wyskoczyć po zakupy do osiedlowego sklepu. mi wydaje się chusta niezastąpiona. mam tylko nadzieję, ze mój Tomcio będzie tego samego zdania ;) A my też jesteśmy włóczykije i w domu nie potrafimy wysiedzieć, wiec spakujemy psinę, Malucha w chustę i siup do lasu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry