reklama

chusty

reklama
icakto pierwsze to wiazanie "koala w kolysce" a drugie to "koala1" o to:
(link ponizej bo cos mi nawala.... )
W te upaly po 30' co sa to nie chustuje.... ja nago siedze w domu i sie poco a co dopiero mloda w chuscie...;-):-) Powodzenia na aukcji!
traschka polecam nati :tak:
katj.1 kochana 4,7 kupuj :tak: Moj mezus tez misio, ale tez daje rade sie w nasza 4,7 wiazac :tak: Moze nie we wszystkie wiazania ale niektore probowac i dawal rade :tak: Z reszta jak mu sie spodoba chustowanie to mozesz kupic dwie ;-) Moj nie lubi mlodej w chuscie nosic ;-)
katamisz pochwal sie chustowaniem ;-):tak:
Evka, forever dawajcie dawajcie foto z chusta ;-)
mrsmoon moze na poczatek nie elastyczna...:sorry2:
Setana do mnie tez bebelulu nie przemawia :sorry2: Pokazcie sie tez w chuscie :tak:

http://www.natibaby.pl/?mod=./wiazania/koala1.html

ja testowałam chustę pożyczoną od koleżanki - bebelulu lulu. Udało mi się ją ujarzmić ale w dalszym ciągu mnie nie przekonuje. NIewygodna jest strasznie, wrzynają mi się kółka w ciało, trudno ułożyć w niej dziecko i to noszenie na jednym braku to też porażka. Plecy mnie bolały po 10 minutach. No ale obiad zrobiłam:)

Obraz 081a.jpg

traschka dzieki za foto :tak: slicznie wyszliscie :tak::-D
noooo wlasnie ja dlatego tych lulu niechce, wygladaja na niewyugodne :sorry2: Bo wydaje mi sie ze dziecko powinno przylegac do naszego cialka, co by "nie wypadlo" i nie trzeba bylo co chwile asekurowac dzidziolka podtrzymujac gdy np soe nachylimy :tak: no i te koleczko... porazka jak dla mnie :sorry2: - ale to moje zdanei i nie musicie sie zgadzac :sorry2:

ja jakos za nosidelkami nie jestem :sorry2:
Do ok roku chce mloda w chuscie nosic a pozniej to bedzie na nozkach smigac ;-) No i komu by sie chcialo tego kloca tyle dzwigac pozniej ;-)
No chyba ze planujesz ywiceczke w gory czy cos w tym stylu to w tedy takie nosidelko to rewelacyjna sprawa :tak: No ale do ok 3 roku zycia niby mozna nosic i w chustach, wiec na co Ci nosidelko jak masz chuste ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry